İmajım kötü diye teklif gelmiyor. Gazeteci Can Dündar’la yaşadığı kaçamakla tüm dikkatleri üzerine çeken İranlı oyuncu Taies Farzan, Sabah'a konuştu: O olay bana çok şey kaybettirdi. İnsanlar, “Projemizde seni oynatacaktık ama imajın kötü” dedi. Resmen cezalandırıldım!

SORUMLULUK BANA YÜKLENDİ

‘İçimdeki Sessiz Nehir’ filminin başrol oyuncusu Taies Farzan, “Bu filme beni, acı çeken bir kadının felsefesi çekti” dedi. Farzan, sohbet sırasında Can Dündar’la yaşadıklarını ve sonrasını da anlattı: ‘Yuva yıkan kadın’ olarak anılmak üzücüydü. Ben sadece bir insanla özel anlar yaşadım, hepsi bu!

OLAYI KİTAPTA ANLATACAĞIM

O olay bana çok şey kaybettirdi. Ne evliydim, ne çocuğum vardı ama tüm sorumluluk bana yüklendi. İnsanlar, “Projemizde seni oynatacaktık ama imajın kötü” dedi. Cezalandırıldım.* Kimse, o ilişkinin arka planını bilmiyor. Hayat hikayemi yazmaya başladım, orada her şeyi açıklayacağım.

OLAYLARI KULLANMAYI BİLEMEDİM

“Gölgesizler filmindeki öpüşme sahnesi ve özel hayatımdaki o olayın meslek hayatıma pozitif etkisi olmadı, yoluma birer engel olarak çıktılar. Demek ki ben bunları kullanmayı bilemedim. Çünkü bundan prim yapma düşüncem olmadı.”