Bu rakam ise tam 10.7 milyon TL

G.SARAY Başkanı Adnan Polat, dünkü Divan Kurulu"nda “Rijkaard giderse ceza öder” itirazında bulundu ama rakam vermedi.. Tüm spor kamuoyunun merak ettiği bu rakamı VATAN açıklıyor: 5 milyon Euro.. Evet, Hollandalı teknik adam eğer bir süredir Avrupa"da gezinen “Rijkaard Milan"a gidiyor” dedikosunu gerçek yaparsa bunun bedeli tam 5 milyon Euro..

POLAT"IN diğer açıklamaları ise şöyle:

“SON 3 haftadır G.Saray yöneticilerine ve hocasına karşı ciddi bir yıpratma kampanyası başlatıldı. Bunu sadece G.Saray"da görüyoruz, diğer kulüplerde görmüyoruz.

RIJKAARD"LA iki sene anlaşmamız var. Gönderen ve giden için cezai şartlar vardır. İlla gönderecekler, bir şeyler yakıştırmaya çalışıyorlar. Böyle bir şey yok, olsa zaten bunu ben açıklarım. Arda ve Baros da bir yere transfer olmuyor. İkisi de biz "git" demeden adım atmayacak isimler.

BİZ mücadelemizi veriyoruz. Bütün camianın barış dolu, birlik içinde olduğu bir dönem yaşıyoruz. "Kıskananlar çatlasın" diyorum.

B.ÇEKMECE"YE gökdelen dikmeyeceğiz, spor alanları yapacağız. Sanılıyor ki göl havzasında gökdelen yapacağız.

YENİ stadımızın gecikmesi maddi ve manevi kayıp oldu. Bu 6-7 aylık gecikme nakit akışımızda büyük sıkıntı yarattı. TOKİ ile görüşmemiz olacak. Bizim arzu ettiğimiz şekilde teslim edilmesini bekliyoruz.”

37 MİLYON LİRA ZARAR!

BU arada Divan"da konuşan G.Saray Mali İşler Koordinatörü Erdal Aslan, haziran-ağustos arasındaki bütçe hakkında bilgi verdi. Ardından söz alan üye Murat Ece, “Bilançolarda 3 ayda 37 milyon lira zarar edildiği gözüküyor. Projeler güzel ama biz "cekli, caklı" sözler değil, kulübün bu borçlardan nasıl kurtulacağını görmek istiyoruz” diyerek sarı-kırmızılı yönetime yüklendi./vatan