Deniz Seki"nin geçtiğimiz salı annesi Güler Hanım"la buluştuğu açık görüş, olaylı geçti. Geçtiğimiz ay açık görüşte özel bir odada kızıyla görüşen Güler Seki, bu ez diğer mahkumlarla aynı salona alınınca gardiyanlarla tartıştı. Mahkumların Seki"ye ayrıcalık yapılmasına isyan ettiği öğrenildi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla iki aya yakın süredir Bakırköy Kadın Tutukevi"nde bulunan şarkıcı Deniz Seki"nin adıyeni bir skandala karıştı.

Cezaevi kurallarına göre ayda bir kez yakınlarıyla açık görüş yapma hakkına sahip mahkumlar, Seki"ye ayrıcalık yapıldığı gerekçesiyle cezaevi yönetimine şikayette bulundular. Mahkumların şikayet gerekçesi se Seki"nin annesiyle diğer mahkumlardan farklı olarak kapalı bir ortamda özel görüşme yapmasıydı.

Kendileri açık alanda görüşme yaparken Seki"ye uygulanan ayrıcalığa ateş püsküren diğer mahkumlar amaçlarına ulaştı. Şikayeti değerlendiren yetkililer, ünlü şarkıcının geçtiğimiz salı günü annesiyle yaptığı ikinci görüşmede normal prosedürün uygulanmasına dikkat etti. Ancak bu kez sanatçının annesi Güler Seki, kızıyla baş başa görüşemediği için gardiyanlarla tartıştı.

Habertürk