Türk rap müziği sanatçılarından Ceza, Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında konser verdi. Saat 21.00"de sahne alması gereken Ceza, Beycamii"nin önündeki alanda düzenlenen konserinde yaklaşık bir saat gecikmeli başlayınca yatsı namazı için camiye gelenler, camiye gelen aşırı müzik sesi nedeniyle namaz kılmakta zorlandı. Cami cemaati, rap müziği sanatçısı Ceza"yı saygısızlıkla suçladı.
Aydın Belediyesi tarafından 19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramı"nın 90. yılı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Aydınlılara ücretsiz halk konseri düzenlendi. Yaklaşık 7 bin kişi saat 21.00"de başlayacak konseri izleyebilmek için saat 20.00"den itibaren İstasyon Meydanı"nda beklemeye başladı. Türk rap müziğinin sevilen ismi Ceza saat konserine saat 22.05 sıralarında başladı. Tam yatsı ezanı okunmaya başladığı sırada konserin başlaması nedeniyle konser alanının hemen yanında bulunan Camiye namaza gelenler, konser nedeniyle camide oluşan müzik ve şarkı sesleri nedeniyle namazlarını kılmakta zorlandı.
Sanatçı ceza olanlardan habersiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar konserine devam etti. Konseri, Ceza hayranı yaklaşık 7 bin kişi ile birlikte Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye meclis üyeleri de izledi. Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Ceza'ya çiçek sundu.