F.Bahce"ye bir maç seyircisiz

F.BAHÇE derbiyi kazandı ancak ağır yara aldı. Yaşanan olaylar yüzünden en az 1 maç seyircisiz oynama cezası alması beklenen Kanarya"nın, sahaya atılan maddelerden dolayı başı çok ağrıyacak gibi. Maç öncesinde yaşanan kavgada sahaya taş ve pet şişe atan F.Bahçeli fanatikler, hakem Tarık Ongun"un kafasını yarmıştı. 2 dikişle sahaya çıkan Ongun"un bu durumunu raporlarına yazan maçın gözlemcileri Mehmet Haluk Gözen ve Kemal Özbek, Kanarya"ya ağır bir fatura kesecek.

ANCAK madalyonun öbür yüzünde ise çok farklı bir durum var. Çünkü F.Bahçe seyircisiz oynama cezası alırsa, bu fikstür olarak ligden düşürülen Ankaraspor maçında denk geliyor. Fakat böyle bir durumun mümkün olmayacağı göz önünde bulundurulursa, sarı-lacivertliler Kasımpaşa karşılaşmasını seyircisiz oynayacak.

BÜYÜK tartışmalara yol açması beklenen bu durum şimdiden akılları karıştırıyor. Çünkü tarihte bir örneği daha yok. Şimdi gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu"nda. Çünkü yetkisini ya saha kapama ya da seyircisiz oynama olarak kullanacak olan PFDK, raporları inceleyip kararının verecek.