Kaldığı cezaevinde çıkardığı olaylar nedeniyle Sincan"a gönderilmek istenen Serkan Ceylan, kendisine kararı tebliğ eden cezaevi 2. müdürünü tabanca ile ayaklarından vurdu.


Adam yaralamaktan dolayı yatan ünlü Ceylan ailesinin en küçük oğlu Serkan Ceylan, kendisine tebligatta bulunan 2. müdürü ayaklarından vurarak yaraladı.

Ceylan holding'in velihatı Serkan Ceylan, 2005"te Ankara Keçiören"de 65 bin dolarlık kumar borcu yüzünden 1 kişiyi öldürmek, 4 kişiyi de yaralamak suçundan tutuklanıp, Ankara Şaşmaz"daki yarıaçık cezaevine konmuştu.

Merhum ünlü işadamı Ağa Ceylan"ın en küçük oğlu olan Serkan Ceylan, daha önce de halen kaldığı Yarıaçık Cezaevi"nde çıkardığı iki ayrı olaydan dolayı cezaevi yönetiminde Sincan"daki Kapalı Cezaevi"ne gönderilmek istendi.

Bakanlığın aldığı karar gereğince dün Sincan L tipi Kapalı Cezaevi"ne gönderilmek amacıyla tebligat yapılması amacıyla cezaevi 2. müdürü Ali Başekin"in odasına çağrılan Ceylan, tebligat sırasında müdür Başekin"le tartıştı. Başekin"in tebligatı imzalamasını istediği ve nakil için hazırlık yapmasını istediği sırada Ceylan"ın belindeki silahı çekerek birbiri ardına ateşlediği öğrenildi.

Silah sesleri üzerine cezaevi görevlileri ile özel güvenlikçiler odaya girerek Ceylan"ı etkisiz hale getirirken, her iki bacağının da diz kapağı bölümünden yaralanan Başekin Etimesgut Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı.

Ceylan ilk ifadesinde silahı cezaevi bahçesindeki otların arasında bulup taşımaya başladığını söylediği belirtildi.