MANİSA"NIN gol kralı oyuncusu Ariza Makukula karşılaşma bitiminde kendisene "küçük takım oyuncusu" diyenlere en iyi cevabı sahada verdiğini söyleyip şöyle devam etti: “Öncelikle çok mutluyum. Beni eleştirenlere attığım 2 golle cevap verdim. Kaldığım yerden devam ediyorum. Yeni hocanın gelmesi takımın havasını değiştirdi. Neden UEFA olmasın diyen hocamıza bende katılıyorum ve UEFA"ya gideceğimize inanıyorum.”

Güneş: Forvette etkisizdik

TRABZON Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen haftadan sonra galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini ancak başaramadıklarını söyledi. Maçın başında öne de geçtiklerini belirten Güneş, “Rakibin direncini orta sahada Selçuk ve Colman"la kırarak etkili olmaya çalıştık ama forvet hattımız geçen haftaki kadar etkili değildi. Dönen toplar ve duran toplarda etkisiz kaldık. Makukula Manisa"ya hayırlı olsun, futbolda hep vardır birileri ister birileri alır” diye konuştu.

"Terbiyesizler"

MANİSA"NIN başında çıktığı ilk maçta Trabzon deplasmanından 3 puanla dönen Hikmet Karaman, eski yönetici ve başkanlarına sitem etti: “Kulübü arayıp beni kötülemek isteyenler oldu. Onlara "terbiyesizsiniz" diyorum. Bu galibiyet onlara hediye olsun.”

Vatan