Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerden tam not alan dizi Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Cesur ve Güzel yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Korludağ'da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. İşte, Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Korludağ'da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

Korludağ'da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ'ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide sesini kimseye duyuramaz.

Cesur ve Sühan, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza'nın hâlâ hayatta olduğu haberiyle sarsılırlar. Onların mutluluğu, Rıza'nın öfkesini beslerken Sühan'ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıdır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cesur ve Sühan'ın en mutlu gününde yaşanan olay, düşmanlarının hayatlarından öyle kolayca çekip gitmeyeceğini herkese kanıtlar. Sühan'ı ve bebeklerini koruyamamanın pişmanlığını yaşayan Cesur, Rıza'nın suç ortağını bulmaya kararlıdır.

Birisinin Sühan'ı zehirlemeye çalıştığı ortaya çıktığında Korludağ'da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. Herkes birbirine şüpheyle bakarken, en büyük yüzleşme Cesur ve Tahsin Korludağ arasında yaşanır. Fırtınayı koparacak haber ise Cahide'den gelir. Verdiği bilgi kafalarda yepyeni soru işaretleri yaratacaktır.

Korludağ'da güneş bir kez daha yüzünü gösterdiğinde Cesur sevdiği kadını sonsuza kadar yanından ayırmayacağını kanıtlar. Sühan'la Cesur birbirine aşkla bakarken asıl tehlike onlara hiç beklemedikleri kadar yakındır.