Azerbaycan televizyonunda yayınlanacak olan 'Cesur Gözeller Meydanı' yarışmasının çekimleri Marmaris'e bağlı İnbükü koyunda devam ediyor. 14 kızın katılımıyla başlayan yarışmada kimi kızlar sağlık sebebiyle yarışmadan çekilirken kimileri ise elendi. Geriye kalan 7 kız ise yarışma sırasında kendilerini ziyaret eden Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi'nin kendilerine söz verdiği tekne gezisine katıldı.

İstanbul'da bulunan bir yapım firması tarafından çekilen 'Cesur Gözeller Meydanı' yarışması Türki Cumhuriyetlerde yayınlanacak. Yarışmanın bu haftaki ödülü ise Marmaris Deniz Ticaret Odası sponsorluğunda yapılan tekne turu oldu. Yapımcı firmanın sahibi Hüseyin İstanbullu, yarışma hakkında verdiği bilgide Marmaris Belediyesi ve Deniz Ticaret Odası'nın kendilerine çok destek olduğunu belirtti. İstanbullu 'Bu tekne turu çok ağır şartlarda gerçekleşen yarışma çekimlerinden sonra, çekim ekibine ve kızlara moral oldu. Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi'de 'Yıllardır Marmaris ve deniz turizmini tanıtmak için yurtdışı ve yurtiçi fuarlara gidiyoruz. En ucuz ve en güzel tanıtım ise yerinde tanıtım dediğimiz bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmak. Biz Deniz Ticaret Odası olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği ve sponsor olmaya, dünyada zaten bir marka olan Marmaris'i dünyanın sayılı destinasyonlarından biri haline gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz.'diye konuştu.
Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi de yarışma sayesinde Marmaris'in yerinde tanıtılacağını ve büyük bir turizm potansiyeli olan ilçenin yarışma sayesinde Türki Cumhuriyetlerde reklamı olacağını belirtti.

Mengi ; 'Yıllardır Marmaris ve deniz turizmini tanıtmak için yurtdışı ve yurtiçi fuarlara gidiyoruz. En ucuz ve en güzel tanıtım ise yerinde tanıtım dediğimiz bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmak. Biz Deniz Ticaret Odası olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği ve sponsor olmaya, dünyada zaten bir marka olan Marmaris'i dünyanın sayılı destinasyonlarından bir haline gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz.'diye konuştu.