İNGİLTERE'NİN güney batısında bulunan Wiltshire bölgesi korkunç cinayetlere sahne oldu. 

İki yıl önce 2011'de kaybolan 22 yaşındaki Sian O'Callaghan'ın cinayet zanlısı olarak yakalanan Christopher Halliwell'i (55) polise kan donduran itirafta bulundu. 

25 yıl hapis cezası alan taksi şoförü Christopher Halliwell'i (55) kurban sayısının en az 6 olduğunu, cesetlerin çoğunu Ramsbury Köyü'ndeki bir gölette attığını söyledi. Dört metre derinliğindeki gölette 4 kadına ait ceset parçaları ve kişisel eşyalar bulan ekipler kurbanların kimliğini DNA analizleriyle belirledi. İngiliz polisi, O'Collaghan'ın öldürüldüğü gün giydiği çizmeler ve üzerinde kurşun izi olan kazağının fotoğrafını basınla paylaşırken, seri katilin itiraf ettiğinden fazla kadını öldürmüş olabileceğinden şüphe ediyor. 

Göletin dışında çalılıklarda da araştırma yapan ekipler, soruşturma bitene kadar açıklama yapmayacaklarını bildirdi. Polisin verdği bilgiye göre seri katilin ilk kurbanı 1994'te 21 yaşında kaybolan Sandra Brewin oldu. 

Katil, 1995'te 25 yaşındaki Sally Ann John'u, 2002'de 4 çocuk annesi 41 yaşındaki Linda Razzel'i, 2003'te Becky Godden Edwards'ı öldürdü. 2005'te kaybolan Vietnamlı Thi Hai Nguyen'i ve 2011'de de O’Callaghan'ı katleden cani hakında yeni davalar açılacak.