Çeribaşı Ocak, sosyetik yaşamı sevmediğini belirtti.
 
TRT ekranlarından önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlanacak yarışma programının formatı gereği İstanbul’da yaşayan bir aileyle yer değiştiren Roman Ocak ailesi, 4 gün boyuca İstanbul’un Bostancı semtinde yaşadı. Ocak ailesinin yerine geçen Dede ailesi de aynı süre içinde Edirne’de Roman Mahallesi’ndeki Fikri Ocak’ın evinde yaşamını sürdürdü.
 
Çekimlerin bitmesinin ardından Edirne’ye eşi Rüküş, oğlu Emir Emre Sadık’la birlikte dönen, Çeribaşı Fikri Ocak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, memleketi Edirne’yi çok özlediğini söyledi.
 
Ocak, İstanbul’da çok güzel vakit geçirdiğini, lüks ve ihtişam içinde 4 gün geçirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti: "İmkanlarımız çok iyiydi, ömrümüz boyunca yapamayacağımız şeyleri yaptık. Boğazda yemekler, yat turları, geziler... İstanbul’da paran varsa, yaşarsın, paran yoksa olmaz o iş. Ben yıllarca İstanbul’da yaşadım ama son günlerde yaşadıklarımın yanından bile geçmemiştim. Memleketimi çok seviyorum, arkadaşlarım, eşim dostum hep burada, onlardan kopamam. Bülbülü altın kafese koymuşlar o yine "vatanım"demiş. Ben de doğduğum toprakları çok özledim. Zaten sosyetik yaşam bizi bozar. Biz böyle çok güzeliz." Çeribaşı ve ailesi yarışma kuralları gereği Tango’dan platese bugüne kadar yapmadığı pek çok değişik etkinliğe katılırken, Edirne’deki Dede ailesi de faytonculuk yapmaktan, kurbağa avcılığına kadar farklı uğraşlarda bulunmuştu.
 
Ters Yüz adlı program, TRT ekranlarında seyircinin karşısına 5 Temmuz günü gelecek.