HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

CHP'li aday Çerçioğlu, siyasette bugüne kadar yönünün değiştirmediğini belirterek, "Başkaları gibi 5-6 part değiştirmedik. Partileri kullanmadık. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Hizmet sevdalısıyız. Eğer bunun sevdalısı olsaydık birilerinin gidemediği o koltuğu bırakmak için uğraşmazdım" dedi.

Çerçioğlu, "Hepimiz Aydın'da yaşıyoruz. Üstümüze düşen görevleri yerine getiriyoruz kentte. Aydın Belediyesi, Aydın'da yaşayanların ödediği katkılarla ayakta. Belediyenin 2008 bütçesi 98 milyon YTL. Dönün geriye bakın son 5 yıla. Son 12-13 yılda ne yapıldı Aydın'da? Aydın'ın en büyük sorunu istihdam. Gençler işsiz. Bir belediye başkanının görevi arasında Aydın kentinin ekonomisini artırmak yok mu? Su, çöp parasını ödüyoruz. Bunlar belediyenin asli görevi. Çöpü toplanmayan vilayet var mı? Suyu akmayan peki? Kimse bunlarla övünmesin. 81 vilayetin suyu da akıyor, çöpü de toplanıyor. Zaten vatandaş bunun ücretini ödüyor" dedi.

Özlem Çerçioğlu, "Ne yapıldı Aydın'da? Teleferik yapıldı. 3 trilyona. Çalışmıyor bile. Bozuluyor. Milletin işe ihtiyacı var, aşa ihtiyacı var. İnsanların cebinde parası yok. O paralar bizim paramız. Biz, önceki belediye başkanın yaptığı işi sökmek ya da yarıda bırakmak olmayacak. O sökülen her parke taşında Aydın'da yaşayan insanın alın teri var. Biz bu anlayıştayız. Kavga etmeye gelmiyoruz. Kriterlerimiz dürüstlük ve şeffaflık. Aydın'da bir değişim yakışıyor. Değişimden yanayız. Değiştireceğiz değil mi? Bu iş böyle yürümüyor. Aydın sahipsiz bir kent. Gidin pazar yerlerine bir bakın. Esnaf şikayetçi. Ben Denizli, İzmir'e gidemiyorum ama her yerden Aydın'a pazarcı geliyor diyor. Belediye kentindeki insanlara sahip çıkmalıdır" diye konuştu.

Çerçioğlu daha sonra Aydınspor yönetimi ve teknik kadroya, Aydınspor ile ilgili projelerini anlattı.