Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle Özakcanı ziyaret ederek, Efeler Belediyesi personeli ile de bayramlaştı. Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Çerçioğlunu kendi karşılayarak makamında ağırladı. Çerçioğlu Özakcan’ın sağlık durumunu tekrar sorarak , “Geçirdiğiniz trafik kazası sonrası tekrar geçmiş olsun, yaşça büyük olduğunuz için bayramlaşmaya geldik. Çok kısa zamanda ciddi mesafeler kat ettiniz, sıfırdan bir belediye kurmak gerçekten kolay bir iş değil. Buradaki birçok personel arkadaşımızla daha önce birlikte çalıştık, kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Aydın büyüdü, ortak çalışmalarımız yine devam edecek. Hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Nezaket ziyaretinden ötürü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, teşekkür eden Özakcan da; “Sağlık durumum iyiye gidiyor, kontrollerim devam ediyor. Nezaket ziyaretiniz beni ve Efeler Belediyesi personelini mutlu etti. Yaklaşan kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu’nun, Başkan Özakcan’ı makamında ziyaret sonrasında Efeler Belediyesi hizmet binası önünde Efeler Belediyesi personeli ile bayramlaşma gerçekleşti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
20141002aw208556_03.jpg20141002aw208556_01.jpg20141002aw208556_04.jpg