Temel atma törenine CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, CHP İl Başkanı Bayram İnci, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Nazilli Şehir İçi Minibüsü Kooperatif Başkanı Mustafa Esenay, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Naziili Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Biz sadece hizmet etmesini biliriz”
Temel atma töreninde katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çerçioğlu, “Nazilliye daha iyi hizmet edebilmek için hizmet binamızı ve içinde beş tane salonu olan kültür merkezimizin temelini atmak için sizlerle beraberiz. Doğduğum ve değer verdiğim Nazilli’ye 2 buçuk yılda 23 milyonluk yatırım yaptık. 2019 yılına kadar da söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçireceğiz. Yeter mi? Yetmez. Yatırım yapmaya da devam edeceğiz. Biz sadece hizmet etmesini biliriz, başka bir şey bilmeyiz. Görüyorum ki Nazilli’ye hizmet etmeyenler konuşuyor. Biz onlara ‘nazar etmeyin, çalışın, sizinde olsun’ diyoruz. Her zaman bunu söyledik. Gelin destek olun bize, sizde yanımızda olun, Nazilli’mizi daha da büyütelim. Bu binamızda ASKİ Genel Müdürüm verdiği söz üzerine Ağustos ayında hizmete açılacak.şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Genel başkanıma söz ettirtmem, edene de gereğini yaparım”
Çerçioğlu, CHP için kurultaya gideceğini ve Kılıçdaroğlu’nun bir daha aday olmayacağı yönündeki söylemleri sert sözlerle eleştirerek, “Zaten bu milletvekili de hiç hizmet etmez, sadece konuşur. İsmi önemli değil. Taş üzerine taş da kondurmaz. Sen haddini bileceksin. Kendi işine bakacaksın. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede en çok hizmet eden bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlarıyla, milletvekilleriyle her zaman dimdik ayaktadır, ayakta olmaya da devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanına hiç bir zaman laf ettirmem, edene de gereğini yaparım” dedi.

“Nazilli’ye tam kadro geldik”
Nazilli’de yapılan yatırımlardan söz eden Çerçioğlu, “ASKİ olarak Nazilli’ye 14 milyon liralık yatırım yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Buraya da büyük şehir olarak tam kadro geldik. Arkadaşlarımız 2019 yılına kadar nerde, ne çalışma yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Bunu da buradan müjdesini vermek istiyorum. 2019 Şubat ayına kadar Nazilli’de Büyükşehir sorumluluğundaki yerlerde asfaltlamadığımız yol kalmayacak. Şehir merkezlerinde 12 metre ve 12 metre üzerindeki yollar Aydın Büyükşehirin sorumluluğundadır. Şehir merkezinden köye bağlanan yollar, köyün içindeki yollar Büyükşehirin sorumluluğunda değildir. Bunların bir kısmını bitirdik. Geri kalanını da bitireceğiz. Değerli Nazillililer, bu zamana kadar bize verdiğiniz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece biz Nazilliye hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salonlarının temeli Başkan Çerçioğlu ve protokol tarafından dualarla atıldı.