Ata Park"ta düzenlenen kadınlar matinesine yoğun ilgi gösteren bayanlar, Özlem Çerçioğlu ile hem eğlendiler hem de birebir sohbet etme imkanı buldular.
Ata Park"a gelişinde kalabalık bir bayan topluluğu tarafından karşılanan Çerçioğlu, kadınların her zaman siyasette ve aile hayatında önemli bir yeri olduğunu ve bunu 29 Mart seçimlerinde sandığa yansıtarak göstereceklerini dile getirdi.
Ayrıca kadınlara yönelik projelerini de anlatan Çerçioğlu; “Her ev bir atölye, projesi ile kadınlarımız sadece evde oturup temizlik yapan, çocuk büyüten insanlar olmayacaklar. Artık onlar da eşlerine ve evlerine destek veren bireyler haline gelecekler” dedi. Bununla beraber açılacak kadın sığınma evinin, kadınların her türlü sosyal sorunlarına çözüm oluşturacak donanıma sahip şekilde, içinde avukatı, psikoloğu ve doktoru ile hizmet sunacağını kaydeden Özlem Çerçioğlu, ayrıca burada kalan kadınlarımıza verilecek meslek edindirme kursları ile ekonomik özgürlüklerini de kazanmaları ve ürettikleri ürünleri pazarlamalarının belediye aracılığı ile sağlanacağını dile getirdi. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği ve çocuklarla da birebir ilgilenen Özlem Çerçioğlu, 30 Mart"tan itibaren Aydın Belediyesi kapısının her zaman herkese eşit olacağını söyledi.
Konuşmaların ardından program, halaylar ve müzik eşliğinde devam etti.