Bayan Başkan 7’den 70’e halkın sorunlarını dinlerken, dinlediği sorunları ve vatandaşların isteklerini notlar aldırdı.
Bazı vatandaşların İl Özel İdare’nin yaptığı köylerin asfaltlanma çalışmalarını Aydın Belediyesi’nden istedikleri gözlenirken, Başkan Çerçioğlu ile görüşen vatandaşların temel sorununun ‘işssizlik’ olduğu göze çarptı. Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Sevgi Yolu’nda yoğun ilgi gördüklerini ve yaklaşık 200 kişiyle görüştüğünü kaydederken vatandaşların en büyük sıkıntısının işsizlik olduğunu kaydetti. Çerçioğlu, vatandaşların Aydın Belediyesi’nden istihdam talebinde bulunduklarını söyledi.
Sevgi Yolu’ndaki esnaflar trafiğe kapalı olan Sevgi Yolu’na giren motorsikletlerin tehlike arz ettiğini Başkan Çerçioğlu’na iletirken, Başkan çerçioğlu konu hakkındaki gerekli talimatları görevli zabıtalara verdi.
“VATANDAŞLARDAN AYDINLIK İSTEĞİ”
Başkan Çerçioğlu’nun görüştüğü vatandaşlar akşam saatlerinde şehrin ana alterlerindeki aydınlatmanın yetersiz olduğunu kaydetti. Bu sorunu AYDEM’e ileteceklerini belirten Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızın bu isteğini AYDEM’e ileteceğiz. Akşam saatlerinde okuldan çıkan çocuklarımız için karanlık tehlike arz edebiliyor. Gerekli çalışmayı yapacağız” diye konuştu.
Başkan Çerçioğlu vatandaşların ilgisine memnun olduğunu belirtirken, Aydınlıların Aydın Belediyesi’nin AY-BA, Belediye Hizmet Binası inşaatı, Otogar İnşaatı gibi Projelerini takip ettiklerini, bundan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.