Çerçioğlu"nun projelerini dinleyen gençler, kendileri için hazırlanan gecede doyasıya eğlenme fırsatı buldu.
Aydın Baro Lokali"nde gerçekleşen etkinlikte CHP"nin Aydın adayı Özlem Çerçioğlu"nu CHP İl Başkanı Tunç Aytur, CHP Merkez İlçe Başkanı Barkan Kalınomuz ile kadın ve gençlik kolları üyeleri yalnız bırakmadı.
Gecede gençlere seslenen Çerçioğlu, Aydın"ın ve Türkiye"nin geleceği olan gençlere çok önem verdiğini ve bu yüzden gençlerle bir araya gelmek istediğini söyledi. Kimse ile kavgalarının olmadığını tek hedef ve gayelerinin Aydın"a hizmet olduğunu ifade eden Çerçioğlu, “Aydın bugüne kadar kavgacı ve birinin yaptığını diğerinin bozduğu yöneticilerden çok çekti. Biz sadece Aydın"a ve ülkeye hizmet etmek için göreve talip olduk. Biz güzel olan her şeye sahip çıkacağız. Bunun yanında daha önce görev yapmış ve hizmet üretmiş herkese teşekkür ediyoruz. Şunu herkes bilsin. Biz kavga etmeye, birileri ile hesaplaşmaya değil hizmet üretmeye geleceğiz. Bunu da herkes 30 Mart sabahı görecek. 30 Mart"tan itibaren projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.
Gençlere Aydın"da hem ekonomik hem de sosyal yaşamın özlenilen seviyeye ulaştıracakları sözünü veren Çerçioğlu; sosyal belediyecilikle insana, kültüre, sanata ve spora yapılan yatırımların öncelikli olması gerektiğini savundu. Aydın"da Türkiye"nin örnek doğal yaşam parklarından bir tanesini kuracaklarını kaydeden Çerçioğlu, şöyle konuştu: “Işıklı Köyü yakınlarındaki, tarıma elverişsiz arazide bin dönüm üzerine kurulacak olan parkta, doğal göletler, botanik parklar, hayvanat bahçesi, amatör spor kulüplerine tesis edilecek spor kompleksleri, eğlence ve gezi parkları, binicilik, paten pisti, bowling salonu, piknik alanları, hobi bahçeleri, aquapark, el sanatları pazarı, zeybek ve milli mücadele müzesi, 3 bin kişilik açık hava anfi tiyatrosu yaparak sadece Türkiye"de değil, dünyada örnek olacak projeyi hayata geçireceğiz. Bu tabiat harikası sadece Aydın halkının değil, aynı zamanda çevre illerden gelecek misafirler ve yabancı turistler için de cazibe merkezi olacak, kentimizin tanıtımına büyük katkı yapacak”
Çerçioğlu"nun konuşmasının ardından etkinliğe katılan gençlere Çerçioğlu"nun göreve seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini içeren bir sine vizyon gösterisi izletildi. Sunumun sonunda Tunç Aytur ve Barkan Kalınomuz ile birlikte gençleri selamlayan Çerçioğlu, tezahüratlar eşliğinde salondan ayrıldı. Çerçioğlu"nun salondan ayrılmasından sonra etkinliğe katılan gençler, gece ilerleyen saatlere kadar kendileri için hazırlayan programda gönüllerince eğlendi.