Başkan Çerçioğlu, depremzedelere bir kamyon dolusu yardımla geldi.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kaya Didim’deki Kamu kurumlarına ait dinlenme tesislerinde kalan depremzede vatandaşları ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu, Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile birlikte TKİ Dinlenme tesislerinde kalan depremzedelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Çerçioğlu ziyaretinde çocuklarla sohbet ederek, çikolata dağıttı. Depremzede vatandaşların çay ikramını kabul eden Başkan Çerçioğlu depremzede vatandaşlar çay içerek ihtiyaçlarının sorguladı. Depremzede bir çocuğu kucağını alarak yakından ilgilenen Çerçioğlu sohbet boyunca depremzede çocuğu kucağından indirmedi.
Ziyaretle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımıza hoş geldiniz diyorum, sohbet sırasında bazı depremzede vatandaşlarımızın yakınlarının hayatlarını kaybettiğini öğrendim. Allahtan Rahmet diliyorum. Sayın Valimiz Sayın Kaymakamımız ve İl olarak yaralarını bir parça sarmaya çalışıyoruz. Biz de Aydın Belediyesi olarak bir parça giysi yardımında bulunduk. Bu yardımları Kaymakamımızın yönlendirmesiyle İl Özel İdaresine teslim ettik. Çocuklarımız için kadınlarımız için giysiler var içinde; bir parça destek olacağız. Başka türlü ihtiyaçlar olursa biz her zaman hazırız. Böyle kötü zamanlarda birbirimize destek olacağız. Biz her zaman desteğe hazırız. Türkiye Cumhuriyetinin birliği bütünlüğü böle zamanlarda belli oluyor. Bugün siz yaşadınız bu acıyı, Allah göstermesin ama Türkiye 1. derece deprem bölgesinde, Allah bir daha böle acılar yaşatmasın. Her zaman birbirimize destek olmak zorundayız. Birliğimiz bütünlüğümüz bugünlerde belli oluyor. Tekrar geçmiş olsun diliyorum” dedi.
Aydın Belediyesi tarafından getirilen bir kamyon giysi yardımının Didim Kaymakamlığı İl Özel İdare himayesine alındığı ve önümüzdeki günlerde depremzedelere dağıtılacağı öğrenildi.
cercioglu-depremzede-ziyareti-(1).jpg
cercioglu-depremzede-ziyareti-(2).jpg