Ege ekibine takas önermeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, teklifine olumsuz bir yanıt gelmesi halinde genç isimler üzerindeki arayışlarını sürdürecek. Öte yandan, Denizlisporlu Cenk, “Beşiktaş gibi büyük bir takımın formasını giymek isterim. Transfer gerçekleşirse gurur duyarım. Ancak, Denizlispor"un menfaatleri de önemli” diye konuştu.

..Ve izin bitiyor
Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, yarın topbaşı yapıyor... Ümraniye"de toplanacak olan Siyah-Beyazlılar, 23 Temmuz"a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. Teknik direktör Mustafa Denizli"nin, ligin ağustos ayının ilk haftasında başlayacak olmasından dolayı kamp yapmama kararı aldığı belirtildi.

Kasa dolacak!
Beşiktaş, İspanya"da 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında düzenlecek olan Barış Kupası için geri sayıma geçti. Fransız Lyon ve Portekiz"in Porto kulübü ile aynı grupta maçlar oynayacak olan Siyah-Beyazlılar"ın tüm masrafların organizatörler tarafından karşılanacak ve turnuvaya katılım bedeli olarak da 250 bin Euro alacak. Ayrıca her galibiyete 50 bin Euro kazanacak olan Kartal, kupayı kaldırması halinde 2, ikincilik durumunda ise 1 milyon Euro"yu kasasına koyacak.

Fink İstanbul turunda
Kartal"ın yeni sezon öncesi ilk yabancı transferi olan Fink, vatandaşı Fabian Ernst"e komşu oldu. Eşi ile birlikte bir günlük İstanbul turunu gizlice gerçekleştiren Alman futbolcu, Ernst"e yakın bir ev bularak eşyalarını da seçti. Yıldız oyuncu için tek sıkıntı ise ülkesinde beslediği ve çok meraklı olduğu Alman Kurt köpeklerine uygun yer bulamaması oldu.

Gençlerin rakibi Altay
B Gençler Türkiye Şampiyonası"nın finalinde bugün Beşiktaş, Altay ile karşı karşıya gelecek. 4. kez kupayı kazanmak isteyen Siyah-Beyazlılar, saat 17.30"da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı"nda Ege temsilciyle mücadele edecek. Halim Oktay ve Gürsoy Yalçın yönetimindeki Beşiktaş 14-16 Yaş Takımı, Gençlerbirliği"ni 6-5, Konya"yı da 1-0 yenerek finale yükselmeye hak kazanmıştı.