Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Aydın İl Teşkilatını tarafından 25. dönem milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklamasını yapıldı.Temayül yoklamasını değerlendiren Aydın Milletvekili Aday adayı Cengiz Altıntaş, temayül'ün Aydın'a ve Ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Altıntaş,temayül yoklamasını AK Parti'nin bir  şöleni olduğunu belirterek,''Bu şöleni hep beraber çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Temayül yoklamamızda oy kullanmaya gelen, üyelerimize delegelerimize ve Aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, teşekkürlerimi iletiyorum.İnşallah Aydınımız ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum''dedi

SEÇİLSEM DE AYDIN'DAYIM SEÇİLMESEM DE

Seçilsede seçilmese Aydın'da bulunacağını ifade eden Altıntaş,''Temayüller adayların  belirlenmesinde etkili değil. Sadece kriterlerden birisi.Geçen dönemki seçimlerde birinci çıkmama rağmen aday gösterilmemiştim. Tabi bu genel merkezin takdiri.Seçimlerden sonra Seçim Koordinasyon Merkezinin başına geçerek partimize desteğimizi devam ettirdik. Ben teşkilatın içinden gelen bir kişi olduğum için teşkilatımın bana yeterli desteği her zaman verdiklerini düşünüyorum. Ben Milletvekili Adayı seçilsem de Aydın'dayım  seçilmesem de Aydın'dayım.  Her halükarda onlarla birlikte olacağım''şeklinde konuştu.