AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, Aydın'daki sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini ihmal etmiyor. AK Partili milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesi'ni ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şube Başkanı Murat Yılmaz ile istişare eden Ak Partili Cengiz Altıntaş, sivil toplum örgütlerini de önemsediğini ve birlikte çalışma ortamının hazırlanması için gayretlerini sürdüreceğini söyledi.

Ortak akılla yönetimin daha sağlıklı sonuçlar doğuracağını dile getiren Ak Parti Aydın Milletvekili AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Altıntaş, “Sivil toplum örgütleri siyasi organizasyonlar kadar önemli bir alan. STK’larla işbirliğimiz yeni değil. Geçmişten bugüne kadar hep iç içe olduk. Eğitim sektöründe olmamızın bunda rolü büyüktür. Göreve geldiğimiz takdirde de ortak akılla, istişarelerle çalışmalarımızı yöneteceğiz. Benim dediğim doğrudur, böyle olacak gibi yaklaşımlardan daha ziyade kararları ortaklaşa alırsak kente daha faydalı olabiliriz” diye konuştu.

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Murat Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle ziyaretleri önemsiyoruz. Vekil aday adaylığı süresince yapacağınız çalışmalarda başarılar dileriz'” dedi.

1-141.jpg3-170.jpg2-298.jpg