Her gün bir başka ilçe de Belediye Başkanı ve partilerle toplantılar da buluşan AK Partili milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, AK Parti'nin Aydın'da birinci parti olacağını ve en fazla milletvekiliyle TBMM'de Aydın'ı temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

Ziyaretlerden oldukça memnun kalan başkanlara Cengiz Altıntaş, "Haziran ayında yapılacak olan seçimler için teşkilatlardan gelen istek üzerine adaylığımı açıkladım. Gösterdiğiniz ilgi alakaya yürekten teşekkür ederim. Genel Başkanımız ve Türkiye'nin Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Aydın'ı Ankara'da temsil etmek istiyorum. Bugüne kadar eğitim sektöründe tanıdınız beni ama artık enerjimi Aydınlılara hizmet etmekte kullanmak istiyorum" dedi.

Başkanlardan ilçelerle ilgili sıkıntı ve eksikleri dinleyen Altıntaş, Milletin vekili seçildiğinde sanayideki çırakla da tarladaki köylüyle de sürekli görüşeceğini hepsinin sıkıntılarını dinleyeceğini ettiğini dile getirdi. Tüm başkanlarımıza bana ayırdıkları vakit için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SULTANHİSAR BELEDİYESİ

UMURLU BELEDİYESİ

DALAMA BELEDİYESİ

BIYIKLI BELEDİYESİ

ACARLAR BELEDİYESİ