İncirliova ilçesinde, iş yerinde tabancayla şakağından vurulmuş olarak bulunan belediye meclis üyesi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saatlerinde DP'li Belediye Meclis Üyesi Salih Varol'un Hükümet Caddesi'ndeki işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan evli ve 2 çocuk babası Varol'un işyerinden silah sesi gelmesi üzerine, çevredeki esnaf Varol'un işyerine koştu. Varol'u yerde kanlar içerisinde yatarken bulan esnaf arkadaşları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Ambulansla Aydın Devlet hastanesine kaldırılan Varol hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Varol'un intihar etmiş olabileceğini düşünen polis ekipleri iş yerinde yaptıkları incelemelerde, cesedin yanında bir tabanca buldu. Tabancaya el koyan polis ekipleri, silahla ilgili balistik incelemenin yapılacağını bildirildi. Varol'un kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için tahkikatın çok yönlü sürdürüldüğü bildirildi.

VAROL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İncirliova ilçesinde dün işyerinde intihar eden Belediye Meclis üyesi Salih Varol, ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Bilindiği gibi; İncirliova Belediyesi"nin DP"li Belediye Meclis üyesi Salih Varol, dün öğleden sonra saat 16.30 sıralarında İncirliova merkez Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Caddesi üzerindeki işyerinde kendisine ait silah ile şakağına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Aydın Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Varol, doktorların tüm müdahalelerine rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetmişti.
Ailesi tarafından Aydın Devlet Hastanesi morgundan alınan Salih Varol"un cenazesi bugün sabah saatlerinde İncirliova"daki evine getirildi. Varol için daha sonra İncirliova Merkez Camii"nde Öğle Namazı"nın ardından bir cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene Belediye Başkanı Fadime Orbay, DP İlçe Başkanı Şerif Temel, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Varol"un ailesi ve sevenleri katıldı.
Aydın zamanda inşaat işiyle uğraşan İncirliova Belediye Meclis üyesi Salih Varol"un ani ölüm haberi ilçede büyük üzüntüye neden olurken; Varol"un bir dönem İncirliova Belediyesi ile inşaatlarıyla ilgili olarak ruhsat sorunu yaşadığı iddia edildi. Yaşadığı sorunlar nedeniyle maddi sıkıntı içerisinde olduğu öne sürülen ve alacaklarını tahsil edemeyen Varol"un bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü.
Varol"un ölüm haberinin kendisini çok üzdüğünü ifade eden DP İlçe Başkanı Temel, “Salih ilçemizde çok sevilen bir arkadaşımızdı. Belediye Meclisi"nde de güzel çalışmalar yapıyordu. Yardımseverliği ve çalışkanlığı ile herkesin takdirini toplamıştı. Şuan büyük bir şok yaşıyorum. Savcılık olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Kısa süre içerisinde tam olarak olayın aydınlatılacağını düşünüyorum” dedi.
Belediye Meclis üyesi Salih Varol için Öğle Namazı"na müteakip Cenaze Nanazı kılındı. Daha sonra omuzlarda taşınan Varol"un cenazesi, İncirliova Belediye Mezarlığında sevenleri ve ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Evli olan Varol; birisi 7 yaşında ve birisi de 10 günlük olmak üzere iki erkek çocuğu babasıydı.