Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu Pelin Ermiş şimdilerde Aşk-ı Memnu"nun Cemile"si olarak ekranlarda.

Cemile"nin aksine makyaj yapmayı çok sevdiğini, her ne kadar sadelikten yana olsa da renklerle oynamaktan büyük zevk aldığını anlatan Ermiş, “Dizide Almanya"ya dayısını ziyarete giden Cemile"nin görüntüsünde birtakım değişiklikler olabilir” diyor.

Oyunculuk yapmaya nasıl karar verdiniz?

1982 yılında İzmir"de doğdum. Çocukluğumdan beri oyuncu olmak hayallerimi süslüyordu. Bu işi meslek olarak yapmaya karar verince de 2004 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü"nün sınavlarına girdim ve kazandım... Böylece İstanbul ve oyunculuk maceram başladı. Okulu bitirince dizilerde ufak tefek rollerde oynadım. Zaten bir sene sonra da Aşk-ı Memnu dizisinden teklif geldi. Bu dizide rol almamda ajansım Sihirli Anahtar"ın büyük yardımı oldu. Aşk-ı Memnu"nun deneme çekimlerinde çok hissederek oynadım yönetmen de beğenmiş ki beni seçtiler.

Sette günleriniz nasıl geçiyor?

Çok eğlenceli bir setimiz var. Birbiriyle çok iyi vakit geçiren bir ekibiz. Özellikle ben dizide annemi canlandıran Fatma Abla"yla (Karanfil) çok iyi anlaşıyorum. Hatta bizi gerçek anne kız bile sanıyorlar. Ben bile artık, kendi annemden çok Fatma Abla"ya benzediğimi düşünüyorum. Onun yanı sıra Hazal"la, Batuhan"la ve Selçuk Ağabey ile çok iyi anlaşıyorum. İlk ciddi işimde bu kadar ses getiren bir dizide rol aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum... O kadar güzel bir uyum yakaladık ki bir kişi çıksa bütün düzen bozulacak gibi geliyor bana.

Dizide sürprizler olabilir

Mutfakta çalışan 18 yaşındaki sıradan bir kızı canlandırdığım için çok fazla makyaj yapmıyorlar. Sadece yüzüm parlamasın diye fondöten, pudra ve çok hafif rimel uyguluyorlar. Ama Cemile bulunduğu konumdan hiç memnun olmayan, köşkün sahiplerine özenen bir kız. Dizide de bir haftalığına dayısının yanına Almanya"ya gitti. İstanbul"a döndüğünde görüntüsünde değişiklikler olabilir... İlerleyen bölümlerde izleyicileri sürprizler bekliyor. ( Vatan)