Arkadaşları acı haberi duyunca "Niye kask takmadın" diye feryat etti
 
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde aşırı hız yapan ve kaskını takmayan 30 yaşındaki sürücü Cemil Yel, yaptığı kaza sonrası feci şekilde can verdi. Motosikletteki devir kadranının 17 binde takılı kaldığı görüldü. Yetkililer sürücünün aşırı hızlı gittiğini söyledi. Korkunç kaza şöyle gerçekleşti. Cemil Yel, iki hafta önce satın aldığı plakasız sürat motosikletiyle yola çıktı.
 
150 METRE SÜRÜKLENDİ
 
Yel,  Konak yönüne giderken aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu motosikletin kontrolünü kaybetti ve orta kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle 150 metre sürüklenen talihsiz adam başını beton bariyerlere çarptıktan sonra durabildi. İzmirli Motorcular grubuna üye olduğu öğrenilen Cemil Yel olay yerinde can verdi. Acı haberi alan arkadaşları motosikletle olay yerine gelip "Niye kask takmadın. Bizi bırakıp böyle gittin" deyip feryat etti.
 
O kadar hızlıydı ki şoke olduk
 
Görgü tanıkları kazanın birkaç dakika içinde olduğunu ve sürücünün aşırı hızlı gittiğini söyledi. Vatandaşlar "Motosikletten fırladı. Yolda çok uzun sürüklendi. Kafasını çarpma sesini duyduk. Çok korkunçtu" dedi.
 
bugün