İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, yakalanması ile ilgili olarak çemberin daraldığını söyledi. Geçtiğimiz salı günü bir gazeteye verdiği “Gariboğlu'nu 1 hafta içinde yakalayacağız” sözünü söylemediğini belirten Çapkın, Cem Garipoğlu'nun bir hafta içinde yakalanacağı yönünde bir açıklama yapmadığını söyledi. Çapkın, “Çemberin daraldığını söyledim. Sözümüzün arkasındayız” dedi.
ANKARA'DA 100 BASKIN

İstanbul'da her gün sayısız adrese baskın yapan polisin Ankara'da da Garipoğlu ile ilgili çeşitli adreslere baskınlar yapıldığı ortaya çıktı. Yurt dışında ya da yurt içinde olduğu yönünde tartışmalar devam ederken Ankara Emniyeti'ne Garipoğlu ile ilgili özellikle son iki ayda 100'ün üzerinde ihbar geldiği kaydedildi. Emniyet güçlerinin yakalanması için büyük titizlik ve özveri gösterdiği olayda asayiş ekiplerinin gelen her ihbarı değerlendirdiği belirtildi.

Ankara emniyetine şimdiye kadar şehir dışından da birçok istihbarat geldiği tespit edildi. Son zamanlarda gelen ihbarların arttığına dikkat çeken üst düzey bir emniyet yetkilisi, “Marmaris'ten, Sivas'tan, Kırıkkale'den vatandaşlar arıyor. Biz gelen ihbarı değerlendiri-yoruz. Her adrese acaba olabilir mi diye operasyon yapıyoruz. Ancak şu ana kadar somut bir bulguya rastlamadık” bilgisini verdi.Yeni Şafak