İstinye Alışveriş Merkezi'ndeki D&R kitapçısında düzenlenen imza gününe katılan Cem Yılmaz'a hayranları yoğun ilgi gösterdi. Yılmaz'ın film senaryolarını kaleme aldığı kitapları ile gösteri DVD'lerini imzalatmak isteyen hayranları uzun kuyruk oluşturdu. Hayranlarının elindeki kitap ve DVD'leri imzalayan Cem Yılmaz, hepsiyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Cem Yılmaz, Yavuz Turgul'un yönettiği ''Av Mevsimi'' adlı filmde oyuncu kimliğinden çok müzisyen kimliğiyle ön plana çıktığının ifade edilmesi üzerine, böyle bir şey olmadığını belirterek, ''Müzisyen kimliğim yok arkadaşlar. Hani nerede? Nereden çıkardınız ki? Cüzdanımda sürücü kimliğim var'' şeklinde espri yaptı.

Cem Yılmaz, filmin şarkı söylediği sahnesinde arkadaşlar arasında şarkı mırıldandığını, onları bu şarkıyla coşturduğunu anlattı.

''Bu film için silah atış eğitimi aldınız mı?'' sorusu üzerine de Cem Yılmaz, herhangi bir eğitim almadığını, silahlara aşina olabilmek açısından sadece atış poligonuna gittiklerini söyledi.

Cem Yılmaz, ocak ayının ilk haftasında sahneye çıkmaya başlayacağını, ilkbaharda da yeni bir filmin yapımının söz konusu olduğunu kaydetti.

A.A.