Recep İvedik 4"le kendisine ait olan seyirci rekorunu kıracağını söyleyen Şahan Gökbakar, laf arasında Cem Yılmaz"a taş attı!

“Yeni gösterisi ful çakıyormuş! Kendisi o işte başarılı, onu yapsın. Sinema da yapsın ama o, işinde başarılı”.

ARKADAŞININ OYUNUNA GİTTİ


Kozmik değil, komik savaş! Şahan Gökbakar, önceki gün arkadaşı Deniz Oral'ın rol aldığı Her Yöne 90 Dakika adlı oyunu izlemeye gitti. Oyundan önce gazetecilerle sohbet eden Gökbakar, Recep İvedik 4'ü çekeceğini belirtip iddialı açıklamalar yaptı: "Recep İvedik 3'ü 4 milyon 350 bin kişi, İvedik 2'yi 4 milyon 300 bin kişi izledi. Mahsun'un filmi ise 3 milyon 400 bin civarında izlendi. İvedik 2 ve 3'ü kimse geçemedi. Bu Recep İvedik 4'le inşallah kıracağım!"

"AŞK HAYATIMDA KİMSE YOK"

Cem Yılmaz'ın kapalı gişe oynadığı stand-up gösterisini izlemediğini belirten Şahan Gökbakar, rakibine ince bir göndermede bulundu: "Valla ful çakıyormuş, yer yokmuş, gidemedim gösterisine. Bence kendisi o işte başarılı, onu yapsın. Tabi ki sinemada yapsın, filmleri güzel ama o, işinde başarılı..." Kalbinin boş olduğunu anlatan Gökbakar, "Nasıl bir aşk istersiniz?" diye soran muhabiri başından öpüp, "Senin gibi" diye cevap verdi.