İSTANBUL'da, 2 ay önce başı kesildiken sonra cesedi gitar kutusuna konulan 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu'nun Eskişehir'den İstanbul'a giden otobüste olduğu ihbarı üzerine polis alarma geçti. Geyve İlçesi yakınlarında dün geceyarısı TEM'de durdurulan otobüs arandı, kimlik kontrolü yapıldı, zanlıya rastlanmadı.

İstanbul'da 2 ay önce başı kesildikten sonra cesedi gitar kutusuna konulan Münevver Karabulut'un katil zanlısı olarak heryerde aranan sevgilisi Cem Garipoğlu'nun Eskişehir'den İstanbul'a giden 26 DA 022 plakalı yolcu otobüsünde olduğu polise ihbar edildi.

D-650 Karayolu Geyve İlçesi ilhan Tan Tesisleri'nde otobüs mola verdiği sırada tesiste yemek yiyen yolculardan birisini, katil zanlısı Cem Garipoğlu'na benzeten bir tesis çalışanı, durumu polise ihbarı üzerine saat 02.30'da Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yolcu otobüsünü takip edip TEM gişelerinde durdurdu. Polis otobüsün arka kapılarını kapatıp araçta arama yaptı. Yolcuları kimlik kontrolünden geçiren, yolcu listesini kontrol eden polis otobüsün içinden başlayarak, bagajları ve yedek şoförün ıstirahat ettiği noktaya kadar her yerini didik aradı.

Yapılan aramalar sonunda katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun izine rastlanmadı, gece çok sayıda polis ekibini karşılarında gören otobüs yolcuları kısa süreli bir şaşkınlık yaşarken otobüs daha sonra yoluna devam etti.

DHA