Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem G. için yapılan asılsız ihbarlar polisi çıldırttı. Komşusuna gıcık olan, gürültüden rahatsızlık duyan 'Cem burada' deyip 155'i arıyor

Etiler'deki kesik baş cinayetinin üzerinden 106 gün geçti, ancak Münevver Karabulut cinayeti gündemden düşmüyor. Polis, Münevver'in katil zanlısı sevgilisi Cem G.'yi hem yurtiçinde hem yurtdışında arıyor. Şuana kadar 8 ayrı ilde 129 operasyon düzenleyen, 53 kişinin de ifadesine başvuran Cinayet Masası ekiplerinin en büyük sıkıntısı asılsız ihbarlar. Bu ihbarların sadece kendilerine zaman kaybettirdiğini belirten polis, vatandaşlara duyarlı olmaları çağrısında bulundu. İşte asılsız ihbarlardan bazıları:
n Geçen hafta polisi arayan bir kurye, pizza götürdüğü kişinin Cem G. olabileceğini söyledi. Ekipler pizzanın götürüldüğü eve baskın düzenledi. Ancak pizza isteyen kişinin Cem'e ikizi kadar benzeyen bir başka kişi olduğu ortaya çıktı. Tutanak tutan polis özür dileyerek evden ayrıldı.
n Başka bir ihbarcı ise verdiği adreste Cem'in olduğunu iddia etti. Harekete geçen dedektifler, bu eve de baskın düzenledi. Fakat bu kez de bir grup gençle karşılaştı. Yapılan incelemede alt komşusunun çıkan müzik sesinden dolayı rahatsız olduğu için böyle bir ihbarı yaptığı belirlendi.

Üst katta gürültü çıkıyor, Cem de orada hemen gelin!
CİNAYET hakkındaki tüm gelişmeleri yerinde ve titizlikle inceleyen polisler asılsız ihbarlar karşısında çileden çıkıyor. Tüm Türkiye'nin gündemine oturan cinayet hakkında yapılan ihbarlardan bazıları 'pes' dedirtiyor. Emniyet'i kızdıran ihbarlardan bir başkası ise geçen gün düştü. 155'i arayan yaşlı bir kadın Cem G. nin bir evde uyuşturucu alemi yaptığını söyledi. Cinayet Masası polisi hemen tespit edilen eve gitti. Ancak polis, içeride uyuşturucu içen 5 gençle karşılaştı. Yapılan incelemede kadının, üst katındaki kişilerden rahatsız olduğu için bu ihbarı yaptığı ortaya çıktı.

AKŞAM