Kendi evinde, kendi imkanlarıyla oluşturduğu kayıtlarını, kendinden başka bir müzisyene ihtiyaç duymadan tüm kayıtlarında kullandığı enstrümanları tek tek kendisi çalarak bilgisayar ortamında mixleyerek hazırladığı kayıtlara stüdyo ortamında Şenyaylar Yaylı Grubunu ekleyerek "Hayal" isimli albümüyle müzik severlerin karşısına çıkan Cem Altıntaş, tek kişilik dev bir orkestra gibi çalışarak ürettiği bestelerinden olan "Rüyalar" ve "Albeni de" adlı şarkılarının kliplerini Kuşadası"nda çekti. Bir taraftan beste çalışmalarını sürdüren Cem, bir taraftan da çok yakın bir zamanda gerçekleştirmeyi planladığı dizi projesinin hazırlıklarına devam ediyor. Sevilen sanatçı, müzik dünyasındaki çalışmalarının yanı sıra İzmir Devlet Tiyatroları"ndaki çalışmalarını da aksatmadan yürütüyor.
Albümünün çıkmasının ardından çok sayıda televizyon programına katılan, albümündeki "Aşık Oldum Galiba", "Rüyalar" ve "Albeni de" adlı şarkılara çektiği klipleri kanallarda dönen Cem, “Albüm satışların memnununum. Albümdeki tüm sözler ve müzikler bana ait. Enstrümanların tamamını ben kendim çaldım. Konserler ve televizyon programları devam ediyor. İkinci bir albüm çalışmalarına da şimdiden başladım. İlk albümde beklentilerimi buldum. Amacım müzik yapmak, bunun için çalışmaya devam ediyorum. Her albümde bir öncekine oranla daha özenle çalışıp, müzikseverlere farklı bir çalışma sunacağım” diyor.

ÇOK YAKINDA DİZİ PROJESİYLE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK
Aydın"da hem iş hem de ziyaret için bulunduğunu ifade eden Cem, hemşerinin kendisini çok sıcak karşıladığını kaydederek, “Anne ve babam burada yaşıyor. Antalya"daki bir konser dönüşü onların ziyaretine geldim. Ziyaretin yanı sıra yeni projelerimin çalışmalarına da daha önce klip çalışmalarını yapmak tercih ettiğim Kuşadası"nda devam ediyorum. Bugüne kadar hazırladığımız kliplerin ayrı bir özelliği var. Hepsi birbirini tamamlayan bir nitelikte. Bunların devamını özelliğini taşıyacak bir dizi projesi hazırlıyorum. Kanallar ve yapımcılarla görüşüyoruz. Bu proje aşk ve müzik ağırlıklı bir dizi olacak. İnsan aşkın değerini ancak uğrunda bir şeyler oluşturduğunda daha iyi anlayabilir. Sevmek ve sevilmekten daha değerli bir şey bulunduğunda, eminim ki onu da bir şarkı yazmak için sebep olarak kullanacağım. Ama şu anda hayattaki en değerli duygu aşk ve ben bu duyguyu çok yakından tanıyorum. Hayal albümü ve diğer projelerim aşkın kalbimden izleyiciye yansımasıdır diyebiliriz” şeklinde konuştu.
Mezun olduğu Söke Kocagözoğlu İlköğretim Okulu"nun 100. yıl kutlamalarına da davet edilen Cem Altıntaş, verdiği mini bir konserler ilk kez hemşerilerinin karşısına çıktı. Hayranlarının büyük bir coşkuyla karşıladığı Cem, konserin ardından düzenlenen imza gününde "Hayal" isimli albümünü hayranları için imzaladı. iha