KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'ne bağlı Ulaşlı Beldesi"nde aşırı hız yapan sürücüsünün direksiyon başında uyuklaması sonucu kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Kazada, çekimden döndükleri belirtilen mahalli türkücünün de içinde bulunduğu otomobildeki 3 kişi öldü.
Kaza, bugün sabaha karşı E- 130 karayolunun Ulaşlı Beldesi geçişinde meydana geldi. Yalova"da oturan Karadeniz türküleri söyleyen mahalli türükücü 45 yaşındaki Temel Ziya Çoban, merkezi İstanbul'da bulunan Karadeniz TV"deki bir program için arkadaşları 43 yaşındaki Ergün Çobanoğlu ve 50 yaşındaki emekli polis Orhan Engin ile birlikte İstanbul"a gitti.
Çekimler bittince 3 arkadaş Yalova"ya gitmek üzere yola çıktı. Sürücü Ergün Çobanoğlu, aşırı hız yapması ve direksiyon başında uyuklaması sonucu yönetimindeki 77 DA 915 plakalı otomobilin kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, karşı yönden gelen Burhan Şeker yönetimindeki 16 VS O40 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada Ergün Çobanoğlu, mahalli sanatçı Temel Ziya Çoban ve emekli polis memuru Orhan Engin olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan sonra yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA