UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Fenerbahçe'yi İstanbul'da mağlup eden Hollanda ekibi FC Twente, kendi evlerinde oynayacakları rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hengelo şehrindeki spor tesislerinde bugünkü çalışmasını neşeli bir şekilde tamamlayan McClaren'in öğrencileri, 2 Aralık Çarşamba günü Fenerbahçe'yi yenerek UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda liderliğe yükseleceklerine inanıyor.

"Bu takım Şükrü Saraçoğlu cehenneminden sağ çıkıp Fenerbahçe'yi yenmişse, buradaki işimizin daha da zor olacağını düşünmüyorum" diyen başarılı İngiliz teknik direktör Steve McClaren, öğrencilerini Fenerbahçe'nin son lig maçlarında aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle uyararak, "Fenerbahçe'nin lig maçlarında aldığı sonuçlara bakmayın. Bu sonuçlar sizi yanıltabilir" diyerek öğrencilerini uyardı.

"İstanbul'daki ilk maçımızda Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu çimlerine bu takımın futbolcuları gömdü. Kendi evimizde ki maçta da aynı oyuncular Fenerbahçe'nin karşısına çıkacak" diyen McClaren, ilk 11'de fazla bir değişiklik yapmayacağının da sinyallerini vermiş oldu.

Hollanda'dan Fenerbahçe'nin elini boş göndermenin planlarını yapan Hollanda liginin namağlup lideri FC Twente, yarın saat 10.00'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacak.

McClaren'in Salı günü 'De Grolsch Veste' stadyumunu basın merkezinde düzenleyeceği basın toplantısı saat 16:00'da başlayacak. DHA