Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının belirlendiği ‘3. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde yıldız yağmuru yaşanacak. Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla, bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen yarışmanın ödül gecesinde Mustafa Ceceli’nin müzik direktörlüğünde konuklara müzik ziyafeti yaşatılacak! 

Radyoların yaşamımızdaki öneminden yola çıkarak, bu sektöre hizmet etmek, sektörün en başarılılarını ödüllendirmek amacıyla üçüncüsü düzenlenen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri ile hayatımızdaki ‘ses’ler görünür kılınıyor.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir radyocuların heyecanla beklediği Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri için “Türkiye’nin en büyük radyo ödül törenine ev sahipliği yapmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Bu törenler sayesinde radyo dünyasına farklı bir vizyon katabilmek hedefimiz. Türkiye’de hemen herkes radyo dinliyor, hepimizin dinlediği radyoların, radyocuların bu tür ödül törenleri ile onure edilmesi son derece önemli. Bu noktada da çorbada tuzumuzun olması bizi mutlu ediyor. Biz medyamızın, özellikle de radyocularımızın yanındayız. Onları seviyoruz.” dedi.

Yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının yarıştığı, dinleyicilerin oylarıyla belirlenen ‘3. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde oylama için son günler... Halen kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada radyo dinleyicileri, 6 Şubat 2015 tarihine kadar, kendi adaylarını zirveye taşıyabilmek için 17 kategoride http://www.sihirlimikrofon.org internet sitesi üzerinden oylarını kullanmaya devam ediyorlar! 

MUSTAFA CECELİ ÇALACAK ÜNLÜ İSİMLER SÖYLEYECEK

Ödül gecesi, Mustafa Ceceli’nin müzik direktörlüğünde hazırlanan 25 kişilik büyük orkestrası ve sürpriz isimlerin eşlik edeceği canlı performanslarla yıldızlar geçidine dönecek! Mustafa Ceceli piyano çalacak, ünlü sanatçılar canlı performans yapacak. Gece boyunca konuklara adeta müzik ziyafeti sunulacak!

‘3. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’nde finale kalan radyolar ve programcılar, ödül gecesinde ödüllendirilecekler. Ayrıca, gecede farklı dallarda özel ödüller de verilecek.

GECENİN SUNUCU CEYHUN YILMAZ

Ödül töreni, Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla, 10 Şubat 2015 Salı akşamı, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi – Ana Tiyatro’da, 20:00’daki açılış kokteylinin ardından saat 21:00’de gerçekleşecek.