Seçim çalışmaları kapsamında Çamlıhemşin ilçesine gelen Bakan Yazıcı, ilçe girişinde halk oyunları ekibinin gösterisi ile karşılandı. Yazıcı, halk oyunları ekibi ve vatandaşlarla horon oynadı.

Bakan Yazıcı, daha sonra buradaki vatandaşlara hitap ederek, ÇAYKUR'un teminatının kendileri olduğunu belirtti. Yazıcı, ''Bazı kişiler ÇAYKUR'un özelleşeceği konusunda konuşuyorlar. Özelleştirme ile ilgili herhangi bir şey söz konusu değil. Bu tür söylentilere gülüp geçin. Bunlar kesinlikle doğru değil'' dedi.

İktidarları döneminde Türkiye genelinde olduğu gibi Rize'ye de her alanda önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Yazıcı, ''Ayder Yaylası ile ilgili önümüzdeki günlerde 10 milyon avroluk bir yatırım açıklayacağız. Projenin detaylarını önümüzdeki günlerde Rize'ye gelecek olan bakan arkadaşım Faruk Özak ile birlikte açıklayacağız. Bu proje, bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacaktır. Ayrıca Doğu Karadeniz Mastır Planı kapsamında yayla yollarının birbirine bağlanması da bölgemize önemli katkılar sağlayacaktır'' diye konuştu.

Bakan Yazıcı daha sonra esnafı gezdi. Köy ziyaretlerinde de bulunan Yazıcı, vatandaşlardan destek istedi. Bakan Yazıcı, eşi Selma Yazıcı ile eşinin köyü olan Ülkü köyünde, şu anda kullanılmayan evlerini de ziyaret etti.