KOCAELİ'nin Derince İlçesi"nde çaycılık yapan Hakan Özbektemur, komedyen Şahan Gökbakar"ın canlandırdığı "Recep İvedik" tiplemesine benzerliği ile görenleri şaşırtıyor. Recep İvedik gibi giyinip, aynı şekilde davrandığını söyleyen Hakan Özbektemur çay satışlarının arttığını söyledi.
Derince'de bir çay ocağında 8 yıldır çaycılık yaparak geçimini sağlayan evli bir çocuk babası 28 yaşındaki Hakan Özbektemur, Şahan Gökbakar"ın canlandırdığı karakter Recep İvedik"e benzerliğiyle görenleri hayretler içersinde bırakıyor. Semt esnafının maskotu haline gelen ve "Bizim Recep İvedik" diye lakap takılan Hakan Özbektemur çevresindekileri güldürmekten hoşlandığını söyledi.
Recep İvedik"e benzerliği nedeniyle ilgi gördüğünü söyleyen Hakan Özbektemur, “Esnaf bana "bizim Recep İvedik" diye sesleniyor. Recep İvedik"e benzemem herkesin çok hoşuna gidiyor. Ben de onun gibi giyinip, onun gibi davranarak çay satıyorum. Satışlarım inanılmaz bir şekilde arttı. Herkes tarafından çok seviliyorum. Recep İvedik kadar sert olamasam da ona çok benzediğimi söylüyorlar” dedi.

MİLLİYET