Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ile yaralanan şahıslar, Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay dün saat 21.50 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bozdoğan Çarşı Mahallesindeki bir kahvehanenin bahçesine oturan Veli Yılmaz (49), Taner Sayar (56) ve Ali Hamamcıoğlu (62) isimli şahıslar çay içerlerken bir anda yan masadan ateşlenen tüfekten çıkan saçmalara hedef oldu. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslar hemen Nazilli Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada ilk tedavileri yapılan üç yaralı röntgen filmlerinin çekilmesinin ardından vücutlarına isabet eden onlarca saçmadan kurtulacakları ameliyatı beklemeye başladı.
Yaşadıkları olayı anlatan Ali Hamamcıoğlu, “Kahvehanenin bahçesinde diğer iki arkadaşımla çay içiyorduk. Bir anda bir tüfek sesi duyduk. O anda ne olduğunu anlamaya çalışırken ayaklarımda yanma hissettim. Arkadaşlarımda aynı şekilde kıvranmaya başladı. Yan masada oturan bir şahıs elindeki tüfekle yere doğru ateş etmiş. Yerden seken saçmalar doğrudan üzerimize geldi. Neye uğradığımızı anlayamadık. Daha sonra bizi bir arabaya bindirerek Nazilli"ye hastaneye getirdiler. Röntgen filmlerimiz çekildi ve vücudumuzun birçok yerinde saçma çıktı. Kasti bir durum olmadığına inanıyorum” dedi.
Tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.