Tamamlanması halinde G.Saray"da bir miladın geride kalmasını sağlayacak olan Türk Telekom Arena"ya dolaylı yoldan F.Bahçe de "el atıyor." Sarı-kırmızılıların uzun yıllardır hayâllerini süsleyen "yeni stadı" maketlerden öteye geçirerek Seyrantepe Projesi"ni başlatan eski başkan Özhan Canaydın"dan projeyi devralan Adnan Polat mutlu sona çok yakın. Polat son 6 ayda yaşanan tüm aksiliklere rağmen son ihaleyi alan VARYAP"tan 29 Ekim 2010"da stadın inşaatının biteceğine dair sözünü almıştı..

Sarı-kırmızılı yönetim stadın orijinal projelerinde yer alan "açılır-kapanır" tavandan vazgeçerken, Türk Telekom Arena"nın yapımını üstlenen VARYAP inşaat çalışmaları doğrultusunda normal, 4 tarafı kapalı bir stadın için startı verdi. Seyrantepe"nin ihalesini alan VARYAP da kendi bünyesi içinde açtığı ihalelerle stadın tüm işlerini değişik firmalara sağlıyor.

İşte tam bu noktada, çatı için fiyat alan VARYAP"a 3 firma başvuruyor. İtalyan Cimoali, Türk Çimtaş ve Temsan.. İtalyanlar kilo başı fiyata 3 Euro, Çimtaş 2.5 Euro ve Temsan ise 2.5 dolar veriyor.. En az 10 bin ton çeliğin satın alınacağı ihalede 2.5 dolarla en uygun fiyatı veren Temsan, büyük ihtimalle VARYAP"ın anlaşacağı şirket olacak.

Peki kim bu Temsan? Bu şirket rahmetli Faruk Yalçın"ın şirketi.. Yani F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın dayısı.. Faruk Yalçın"ın oğlu, eski F.Bahçeli yönetici Osman Yalçın"ın şu anda başında olduğu şirketle anlaşılması an meselesi.

İŞ BAŞKA AŞK BAŞKA

Yani buradan çıkacak sonuç, G.Saray"ın Türk Telekom Arena"nın çatısını sarı-lacivertli eller yapacak.. Her kulvarda birbirlerini yiyen, çatışmalar yaşayan, demeç yarışlarına giren 2 rakip, iş dünyasında ise çıkarlar doğrultusunda birbirlerine oldukça yakın.. İşin özeti de şu aslında.. Futbol dünyasında "iş başka, aşk başka.."/vatan