Cathy ve David Guetta itibariyle Renault Twizy elçileri oldular. Çift, Twizy için 2012 baharında başlaması ön görülen “Plug into the positive energy” (Pozitif enerjiye bağlan) isimli sıra dışı iletişim kampanyasında en önemli rolü üstlenecek.

Tüm dünyada ses getirecek olan bir yıllık ortaklık, küresel bir iletişim kampanyasını harekete geçiriyor.

David Guetta bu ortaklığın bir parçası olarak, Nothing But the Beat isimli son albümünde yer alan Alphabeat şarkısının yeniden düzenlenmiş bir versiyonunu lanse edecek.

Renault, elektronik müzik severlere yepyeni bir dijital deneyim sunuyor: kampanya için özel olarak geliştirilen 3D ses, www.twizy.renault.com web sitesinde ve dünya çapındaki tüm Renault sitelerinde yer alacak.

Kampanyanın bir sonraki adımı ise Justice ve Kanye West için daha önce videolar yaratan So Me’nin yönetmenliğindeki “Alphabeat - Plug into the positive energy” isimli David Guetta videosu olacak. Söz konusu film, Facebook Connect aracığıyla interaktif formatta geliştirilmiş olan bir versiyonu da içerecek. Alphabeat videosunun dünya prömiyeri, 27 Mart tarihinde Champs-Elysées’de yer alan L’Atelier Renault’daki özel bir gecede gerçekleştirilecek.

Dünya çapındaki bir Renault Twizy reklam kampanyasına ise ilkbaharda başlanacak.

David Guetta şöyle diyor: ”Twizy hem yeniliği hem de teknolojiyi temsil ediyor ve geleceğe yönelik bir projenin parçası olmak harika bir şey”.

Cathy Guetta ise şu ifadeleri kullanıyor: ”Elektrik devriminin bir parçası olmaktan çok mutluyuz; özellikle de Twizy gibi böylesine harika, sevimli, yepyeni ve kullanılması kolay bir araç söz konusu olduğunda”. “Gelecekte elektrikli araçların her yerde kullanılıyor olası gerçekten muhteşem olacak!”

Renault Global Pazarlama ve İletişim Direktörüı Stephen Norman şöyle diyor: “David ve Cathy Guetta ile yapılan ortaklık doğal bir tercihti”. “Türünün tek örneği bir stile sahip olan ve yükselen nesli hedefleyen tam elektrikli Renault Twizy için pozitif enerjisi, Fransız kökenleri ve uluslararası başarısı bu yeni dünyaya geçişi temsil eden son derece güçlü ve tartışmasız bir ikon istiyorduk.”

David Guetta, Facebook’ta yaklaşık 30 milyon arkadaşı bulunan, albümleri tüm dünyada milyonlarca satan, YouTube’daki videoları yaklaşık bir milyon kez izlenen ve Twitter’da 3.7 milyon takipçisi olan Avrupa’daki müzik platformlarında çalışmaları en çok indirilen sanatçı. Fransız sanatçı, DJ Mag tarafından yayınlanan 2011 Top 100 DJ sıralamasının zirvesinde yer aldı ve iki Grammy Ödülü’ne layık görüldü. Sanat direktörü olan Cathy Guetta ise tüm dünyada milyonlarca clubber’ın ilgisini çekmiş olan dünyaca ünlü geceleri organize ediyor.