Carvalhal'ın hiçbir soru sorulmadan alacakları gündeme getirmesi, takımdan ayrılma bahanesinin ilk adımı olarak nitelendirildi.

Kara Kartal, Trabzonspor galibiyeti ile uçuşa geçerken teknik direktör Carlos Carvalhal'ın açıklamaları kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Para konusu sorulmamasına rağmen yayıncı kuruluş mikrofonlarına, "Dünyada finansal sorunlar var bunu farkındayız. Beşiktaş'ta da bu durum yaşanıyor. Buna rağmen takımdaki oyuncularım ne kadar profesyonel olduklarını kanıtladılar. Başkana ve yönetime desteğimiz tam. Kimsenin farklı düşünmesini istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Portekizli hocanın bu cümlelerinin altında ise başka bir neden yattığı öne sürüldü. Kulüpten sızan bilgilere göre Carvalhal'ın, tahliye edilmesi durumunda teknik direktör Tayfur Havutçu'nun altında çalışmak istemiyor. Bu nedenle kulübün maddi sıkıntısını bahane ederek, Portekizli hocanın Siyah-Beyazlılarla iplerini koparma yolunda ilk adımı attığı belirtiliyor.

Çok iyi oynadık

Carvalhal, maçla ilgili ise "Beşiktaş, büyük maçların seviyesinin üzerine çıkarak iyi maç sergiledi. İki takımın pozisyonları vardı. Ancak Beşiktaş, daha çok kontrollü oynamayı tercih eden taraf oldu. Maç berabere bitseydi, son dakikalarda yakaladığımız pozisyonlarla da 'Beşiktaş kazanmalıydı' derdim" ifadelerini kullandı.

HABER: GÖRKEM ARKAN-BUGÜN GAZETESİ