Özlem Çerçioğlu bugün Aydın"ın en büyük pazarı olan Salı Pazarını gezip vatandaşla sohbet etti. Sabah 10:00 sıralarında makamından çıkan Başkan Çerçioğlu Salı Pazarı"ndaki bütün pazarcıları tek tek gezip hayırlı işler diledi. Haftalık Pazar alış verişini de yapan Çerçioğlu, pazarda rastladığı vatandaşların dertlerini dinledi. Pazar yerinde karşısında Bayan Başkanı gören kimi vatandaş, komşusunun evinde beslediği kedi köpeklerden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, kimi vatandaşta mahallelerindeki baz istasyonunun kaldırılmasını istedi. Başkan Çerçioğlu kendisine iletilen bütün sorunları not alırken, sorunları çözmek için çalıştıklarını söyledi.
SÜREKLİ HALKIN İÇİNDEYİM
Pazaryerleri gezisinin rutin olarak her hafta yaptığını belirten Başkan Çerçioğlu, zaman zaman mahallelerden gelen talep üzerine mahalle sakinleriyle de bir araya geldiğini söyledi. Halkın içinde olmakla sorunları daha yakından görebildiklerini kaydeden Özlem Çerçioğlu, “Pazar yerini her hafta geziyorum. Böylelikle bize gelemeyen vatandaşlarımız hem şikayetlerini, hem de önerilerini birinci ağızdan bizlere iletebiliyor. Yaptığımız güzel işler nedeniyle bizleri tebrik eden vatandaşlarımızın temennileri bizleri kamçılarken, istek ve şikayetlerde bizlerin yapacak olduğu hizmetlerde yol gösterici oluyor” dedi.
İKİ KORUMAYLA PAZAR GEZİSİ
2009 yılında göreve geldikten sonra Belediye Meclisinin aldığı kararla kaldırımları işgal eden büfelerin yıkımları esnasında tehdit alması dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü tarafından koruma verilen Başkan Çerçioğlu"na Pazar gezisi sırasında iki koruma da eşlik etti. Emniyet Müdürlüğü verdiği korumalardan birini geri çekmesine rağmen biri polis biri belediyenin tahsis ettiği iki koruma Pazar yerinde başkanı bir an olsun yalnız bırakmadı. Halen büfelerin yıkımlarını sürdüren Aydın Belediyesi"nin kaldırımları işgal eden ve vatandaşların tepkisini çeken büfelerin ruhsat süreleri dolmasının ardından yıkımlarını sürdüreceği öğrenildi.