BURSA'da vatani görevini yapan ve çarşı iznine çıkan 21 yaşındaki Yusuf Cibilli, Tophane sırtlarında tuvalet ihtiyacını gidermek isterken ayağının kayması sonucu 10 metre yükseklikten sünnet düğünü yapılan düğün salonu bahçesine düştü.

Kaza nedeniyle düğüne ara verilirken, sağlık ekipleri ve polisin kurtarmak için seferber olduğu Cibilli, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bursa Çekirge Askeri Hastanesi'nde vatani görevini yapan Er Yusuf Cibilli, sivil kıyafetle hafta sonu çarşı iznini geçirmek için Merkez Osmangazi İlçesi Tophane Semti'nde bulunan gezi yolunda dolaşmaya çıktı. Tuvalet ihtiyacını gidermek için betonla kaplı yürüyüş güzergahından ayrılan Cibilli, toprak zeminde ayağının kayması sonucu 10 metre yükseklikten düştü. 7 yaşındaki Cenk Yılmaz'ın sünnet düğünü yapılan Atlantik Düğün Salonu'nun bahçesine düşen Yusuf Cibilli ağır yaralandı. Büyük bir gürültüye neden olan kaza sırasında düğün salonunda bulunan davetliler paniğe kapılırken kanlar içinde beton zemine düşen Yusuf Cibilli'yi kurtarmak için çağrılan 112 Acil Servis ekipleri ve polisler seferber oldu. Düğün yarıda kesilirken, yaralı asker sedye ile davetlilerin arasında kanlar içinde Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Düğün salonu sahibi Şefik Araç, yaralı askerin büyük gürültüyle düğün salonunun arka bahçesine düştüğünü anlatırken, “Baktığımızda genç yerde kanlar içinde yatıyordu. Düğünü kesip ilk müdahaleyi yaparak durumu sağlık ekiplerine ve polislere bildirdik” dedi.
Yaralı Yusuf Cibilli hastaneye kaldırıldıktan sonra sünnet düğününe devam edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - DHA