ARDAHAN'ın Çıldır İlçesi'ne bağlı Kurtkale Köyü'nde oturan 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Gülsen Çiftçi, eşi 42 yaşındaki Erhan Çiftçi tarafından sopayla dövüldüğünü söyleyerek jandarmaya sığındı.

Sağ gözü kapanan, şiddetin izlerini taşıyan Gülsen Çiftçi, Ardahan Devlet Hastanesi'nde tedavi gördü. Gülşen Çiftçi, yakınlarının araya girmesi üzerine şikayetçi olmadı ve “Kimsem yok çaresizim” diyerek evine döndü.

Yediği dayağın etkisiyle vücudunun birçok bölgesi moraran ve sağ gözü kapanan Gülsen Çiftçi, evini terk ederek İlçe Jandarma Komutanlığı'na sığındı. Güvenlik görevlileri tarafından önce Çıldır Sağlık Merkezi'ne götürülen Çiftçi, buradan Ardahan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Devlet Hastanesi'nde tedavi edilen Gülsen Çiftçi, tekrar İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Eşi Erhan Çiftçi'nin kendisini sürekli dövdüğünü ileri süren Gülsen Çiftçi, “Beni her sinirlendiğinde dövüyor. Daha önce da defalarca dövdü. Birkaç defa Öncül Köyü'ne giderek akrabalarımın yanına sığındım. Ancak, kendi ailemden hiç kimse kalmadığı için kocam gelip beni eve götürüyor. Bu defa da komşumla olan bir tartışmamı bahane eden kocam Erhan Çiftçi beni sopayla dövdü. Her tarafım ağrılar içerisinde. Çaresiz kalınca jandarmaya sığınmak zorunda kaldım” diye konuştu.

Sahipsiz ve çaresiz olduğunu vurgulayan Gülsen Çiftçi, eşinin yakınlarının yoğun ısrarı üzerine Erhan Çiftçi'den şikayetçi olmadı. Gülsen Çiftçi, daha sonra tekrar evinin bulunduğu Kurtkale Köyü'ne gitti.

DHA