Hepsi grubu ile bir düet yaptınız. Nasıl ortaya çıktı bu proje?       
 
- Volga Tamöz’ün projesi bu aslında. Biz de Hepsi grubuyla projeye konuk olduk. Çok keyifli bir şarkı oldu. Hepsi’nin enerjisi çok güzel. Volga’nın da aranjör olarak enerjisi inanılmaz. 
 
Bir araya nasıl geldi peki bu ekip?    
 
- Aslında tesadüf oldu. Biz hep bir araya gelelim diye konuşuduk zaten Hepsi ile... Volga böyle bir tklifle gelince de “tamam” dedik. 
 
Nasıl bir şarkı?
 
- R&B tarzında ama aynı zamanda rap de söylüyoruz. 
 
Hepsi’yle çalışmak nasıldı? Sonuçta dostluk başka iş başka...
 
- Onlar benim uzun zamandan beri arkadaşım zaten. Aynı şeyleri düşünüyoruz, fikirlerimiz ve stratejilerimiz hep aynı. Hemen hemen aynı jenerasyon sayılırız. Genelde çevremiz, gittiğimiz mekanlar, düşündüğümüz müzik tarzları bile birbirini tutuyor. Aynı şeyleri seviyor, aynı şeylerden zevk alıyoruz. O yüzden birlikte çalışmak hem kolay hem de keyifliydi.
 
BEN HİÇBİR ZAMAN DEPRESİF OLMAM
 
Eylülde yeni albümün çıkıyor. Bu düete kendi albümünde de yer verecek misin?
 
- Hayır, bu düet benim albümümde olmayacak. Hepsi ve Volga Tamöz’ün albümlerinde yer alacak. Ben bu sefer albüm şarkılarımı kendim yaptım. Sadece Soner Sarıkabadayı’dan müthiş bir slow şarkı aldım, o kadar. 
 
Çıkış parçan o mu olacak? 
 
- Hayır, onu bekleteceğim biraz. Ama çok güzel bir slow. Yaklaşık 1,5 yıldan beri biliyorum şarkıyı, 1,5 yıldır da Soner’e şarkıyı vermesi için yalvarıyordum, sonunda ikna ettim. Bu albümde insanlar gerçek Murat Dalkılıç’ı görecekler. 
 
Albümdeki Murat Dalkılıç depresif mi?
 
- Murat Dalkılıç hiç depresif olamaz. Albümde slow şarkılar da var tabii ama ben slow şarkılarımda bile öyle çok somurtmam, gülümserim. İnsanlara pozitif enerji vermeyi tercih ediyorum çünkü.
 
SAHNE ALDIĞIM HİÇBİR MEKANDA KAVGA ÇIKMADI
 
Sen düet yapmayı seviyorsun. Yeni albümde de var mı bir düet?
 
- Albüme koymayacağım bir düet projem var. Önemli bir Yunan şarkıcıyla düet yapcağım. O şarkının İngilizce versiyonu Avrupa ve Amerika’da da çıkacak. 
 
Hedefin dünya starı olmak mı?
 
- Dünya starı olayım diye bir hedef belirlemiyorum ama dünya çapında işler yapmaya başlıyorum. O çevreyi de edinmeye başladım. Mesela yeni albümümde dünyaca ünlü aranjör Dark Child ile çalışıyorum. 
 
Sen gece kulüplerinde sahne alıyorsun. Ama bazı şarkıcılar bunu tercih etmiyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
 
- Ben bar şarkıcısıyım. Bu işe bar şarkıcılığı yaparak başladım. O yüzden bu işi en iyi yapanlardan biriyim. İyi olduğum bir işi de bırakmak istemem. Ama bir gün tabii ben de elimi eteğimi çekeceğim bardan. Çünkü bar şarkıcılığı çok zor. Konser ve albüm şarkıcılığından çok daha farklı. Bir kere alkollü insanlarla birebir muhatap olmak durumundasınız. Her şeyin sizin kontrolünüzde olması gerekiyor. Ben de o işi iyi beceriyorum. Sahne aldığım hiçbir mekanda kavga çıktığını hatırlamıyorum.
 
MAGAZİNCİLER YANILIYOR GECE HAYATINI HİÇ SEVMEM
 
Aşık olduğunda, bunu rahatlıkla itiraf eder misin? 
 
- Aksine, bunu hayatta söyleyemem. Ancak karşıdan çok net, olumlu bir şeyler görürsem olur. O da zaten kırk yılın başında denk geliyor. Çapkın olamadım hiçbir zaman. Çapkınlık bence müthiş bir şey, keşke çapkın olabilseydim. 
 
Bence çapkınsın...
 
- Yok, hiç olamadım. Hep beklemek durumundayım. Kendimi bekleme moduna alıyorum. Karşıdan net bir şey gördüğümde, ben de istiyorsam oluyor. 
 
Seni magazin haberlerinde çok sık görüyoruz. Gece hayatını çok seviyorsun galiba... 
 
- Aslında gece hayatını hiç sevmem. İşim dışında gece hayatında görünmeyi çok sevmiyorum. Zaten ayda yılda bir çıkıyorum, her çıktığımda nedense bir olay oluyor. Böyle de bir talihsizliğim var. Magazinciler devamlı gece dolaştığı için hep bir şeyler görüyorlar. Aslında rahatsızım bu durumdan ama çözümünü buldum; hiç çıkmayacağım bundan sonra.
 
EKİN’LE ARAMIZDA ÖZEL BİR ŞEY YOK
 
Onların olduğu yere giderek mi hata ediyorsun?
 
- Ama zaten gidilecek başka yer yok ki. 
 
Bazı ünlü isimlerin kör noktaları varmış ama... 
 
- Söylesinler o zaman, biz de oralara gidelim. Onlar ya gece çıkmıyorlardır ya da magazin değerleri yoktur (gülüyor). Şaka bir yana da ben bundan sonra ben kesinlikle geceleri çıkmayı düşünmüyorum.
 
Birkaç kez oyuncu Ekin Türkmen’le görüntülendiniz, ama aşk dedikodularını ısrarla yalanladınız. İşin aslı nedir? 
 
- Ben bir sürü arkadaşımla yemek yiyebilirim, gece dışarı çıkabilirim. Sonuçta biz sosyal insanlarız, herkesle görülebiliriz. Aşk yaşayacağız diye bir şart yok. Ekin Türkmen’le de aramızda özel hiçbir şey yok.
 
ESTETİK DEĞİL DEVİASYON
 
Burnunu neden yaptırdın?
 
- Burnumu yaptırmadım ki, estetik değil yani... Ben burnumdan tam yedi kez ameliyat oldum, çünkü burnumda 12 yaşımdan beri tekrarlayan bir deviasyon var. Bir kemik, burnumun üstünden görünecek kadar çıkıyor. Hormonal bir rahatsızlıktı. Her ameliyat olduğumda burun sertleşip yapılıymış gibi görünüyor.
 
AYŞE KENDİNE YAKIŞANI YAPTI
 
Ayşe Özyılmazel’in “Eski sevgilim beni bir erkekle aldattı” açıklaması üzerine gözler eski sevgililerine döndü. O isimlerden biri de sensin.
 
- Ben o haberi okumadım bile, telefonla bana söylediler. Duyduğumda da umursamadım. Zaten o da yakışanı yaptı, gazetecilerin tanımadığı biri olduğunu açıkladı sonradan. 
 
Ama siz ayrıldıktan sonra “Eğer kafam atarsa her şeyi açıklarım” demişti. Neydi o “her şey”? 
 
- Anlatsın, önemli değil. Artık çok geride kaldığı için fazla söylenecek bir şey yok.