"Yalnızlık heryerimi sardı, ben sevgiye muhtaç biriyim" deyip iki kadın ile ayrı ayrı görüştü. Başbaşa çay içmelerin kameraya alındığından habersiz kendini rezil etti.

O anlarda iki kadına yazdığı nağmeleri izleyenin ağzı açık kaldı. Çünkü acemi zamparanın kelime haznesi pek bir dardı... Arka arkaya iki kadına da kelimesi kelimesine aynı söyleri sıraladı. Her ikisi ile de aynı cümlelerle flört etti. Her ikisine de "sana aşık oldum" dedi.

Sonunda da her ikisine de "Benimle evlenir misin" diyerek teklifte bulundu.

PROGRAMIN ASİSTANINA DA ASILMIŞ

Dahası da vardı...Damat adayı, iki kadın ile yetinmemiş, bir de Esra Erol'un programında çalışan asistan kızlardan birine asılmaya kalkmıştı. Ona "aslında senden hoşlanıyorum" diyerek yanaşmaya kalkışmıştı...

ESKİ KARISINI DA AYARTMAYA KALKMIŞ

Esra Erol, üç kadını birden idare etmeye kalkan damat adayının marifetlerini öğrenince şaşkına döndü... Ama asıl şaşkınlık, eski eşi canlı yayına bağlanınca yaşandı. Çünkü zampara Davut Bey, 3 kadın değil 4 kadını birden idare etmeye kalkmıştı. Eski eşini de aynı gün arayıp onunla da flört etmişti... Eski eşi Birgül telefon bağlantısında anlattı; - "Kendine yeni eş arıyor ama daha bugün saat 13.30'da aradı beni. Aynı sözleri bana da söyledi, benimle barışmak istedi. Seni seviyorum, seninle tekrar evlenmek istiyorum" dedi...

KARIMIN AŞIĞI VARDI

Davut Bey baktı ki işler sarpa sarıyor bu kez eski eşi Birgül Hanım için çirkin sözler söylemeye başladı. Eski karısının "beni evden kovdu" demesi üzerine -"Bu eski eşimin aşığı var... Kapılara geliyordu. Kapıdan aşığı gitmiyordu. Eğer yalan söylüyorsam..." Bu sözler stüdyoda şok etkisi yarattı.

DÖVERİM SENİ DAVUT

Çok fena yakalanan Davut Bey önce inkar etmeye kalktı.

-"Bana zindan hayatı yaşatan biriyle neden tekrar evlenmek isteyeyim" dedi...

Telefondaki eski eş; -"Bana dedi ki televizyona yakışıklı çıkmış mıyım beni kıskandın mı dedi bana" deyince Davut'un ağzından; -"Ben kıskandırmak için aramış olabilirim" sözleri döküldü.

Çöpçatan Erol'un tansiyonu bu sözlerle yükselmeye başladı; -"Eski karını niye arıyorsun" diye tekrar bastırdı.

Zampara Davut Bey kıvırmaya çalıştı; -"Yanlızlık beni öyle sarmış ki öyle davranıyorum" Esra Erol bu palavra karşısında; - "Davut yalan söyleme valla döverim seni" diyerek patladı.

GELİN ADAYI ŞOKE OLDU AĞLADI
Zampara Davut'a talip olanlardan biri Ayten Hanımdı...

35 yaşında hiç evlenmemiş, Davut'u ekranda görüp beğenip gelmişti.

Esra Erol'un deyimiyle safça bir kız...

Ayten Hanım, stüdyoda tanık olduğu bu manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Diğer aday ise Emsal Hanım ise daha sakin karşıladı ortaya çıkan gerçekleri; "Hiç olmazsa foyası şimdi ortaya çıktı" yorumunda bulundu.
(Gazeteciler.com)