İNGİLİZLER"in moda ikonu Victoria Beckham"ın, çanta koleksiyonu için 1 milyon sterlin harcadığı ortaya çıktı. Kullandığı aksesuarlar, saç modelleri, gözlük, ayakkabı ve çantaları ile milyonlarca kadının moda ikonu olarak gördüğü Victoria Beckham"ın marka çanta tutkunu olduğu belirtildi. Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, cesur giyim tarzıyla şov dünyasına ilk girdiği günden itibaren tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Victoria Beckham"ın, çanta koleksiyonu için 1 milyon sterlin harcadığı öne sürüldü.

Her rengini alıyor

Victoria Beckham"ın çantalara olan düşkünlüğünü "tablo koleksiyoncuları"na benzeten gazete, Victoria"nın aynı markadan her biri 42 bin sterlin değerinde olan çantaların bütün renklerinden alma alışkanlığı olduğunu yazdı.

Hermes, Marc Jacobs gibi tasarımcılardan başka el çantası kullanmayan Beckham"ın, 1 memurun yıllık maaşına eş değerde çantaya sahip olduğu kaydedilen haberde, eşi David Beckham"ın, kendisine yeni yıl hediyesi olarak 80 bin sterlinlik, kilit düğmesi pırlanta olan Hermes marka bir çanta aldığı ifade edildi. / vatan