ÜZÜNTÜSÜ BÜYÜK

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, harıl harıl düğün hazırlıklarıyla uğraşırken; Cansu Dere; yurt dışına gitti. 7 yıllık sevgilisini yakın dostu Yağtu'ya kaptırmanın üzüntüsünü yaşayan Dere'nin; Paris'te olduğu söyleniyor.

KAÇIŞ PLANI!

Fransa'dan sonra Londra gibi kentleri gezmeyi planlayan Cansu Dere, arkadaşıyla yapacağı tatilde moral depolayacak. Güzel oyuncu, yurt dışında kalarak hem Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu hakkındaki haberleri duymayacak hem de gazetecilerin evlilikle ilgili sorularına maruz kalmayacak.

AİLE VETO MU ETTİ?

Sabahat ve Arif Yılmaz, Ahu Yağtu'nun ailesiyle tanışmaya 'Önce onlar gelsin' diyerek gitmedi...

TEK BAŞINA KIZ İSTEDİ!

Geçtiğimiz akşam Ahu Yağtu'yu ailesinden isteyen Cem Yılmaz'ın İzmir'de tek başına görüntülenmesi; dedikodulara yol açtı. Yılmaz'ın müstakbel kayınpederiyle hayli samimi görüntüler göstermesine karşın; yanında ailesinden hiç kimsenin olmaması herkesi şaşırttı.

TANIŞMA İSTANBUL'DA

Dedikodulara göre; Cem Yılmaz'ın annesi Sabahat Hanım ile babası Arif Bey, Yağtu Ailesi ile tanışmak için İzmir'e gitmek istemedi. Yılmaz çifti, oğullarına "Önce onlar gelsin" resti çekti.
Söylentilere göre; Yağtu Ailesi ise bu hafta içi Yılmaz çifti ile tanışmak için İstanbul'a gelecek.

CANSU'YA ULAŞAMADI

Ahu Yağtu'nun kendisine kızgın olan eski dostu Cansu Dere'yi evlilik haberleri çıktıktan sonra aradığı ancak Dere'nin Yağtu'nun telefonlarına kesinlikle çıkmadığı söyleniyor.

TWİTTER'DA CANSU'YA DESTEK

Cem Yılmaz'ın Cansu Dere ile evlenmemesine üzüldüm.
Cansu Dere'nin yerinde olmak asla istemezdim.
Senelerce Cansu bekledi, sonra biri geldi götürdü adamı!
Cansu akıllı olsa, o da Ahu Yağtu gibi çocuk yapardı! - Saklambaç -