NTV'de yaz başından bu yana 'Yaz Gecesi Şovu' programını birlikte sunan Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan, ekranların başarılı partnerleri arasına girdiler.

İkili zaman zaman ekran başındakileri aralarında yaptıkları esprilerle de güldürürken Günseli Kato'nun konuk olduğu programda ilginç bir an yaşandı.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin bahçesinde yapılan çekimler sırasında Burcu Esmersoy, yaz akşamının serin rüzgarına dayanamadı.

Ara sıra elini hapşıracakmış gibi burnuna götürdüğü ve sesinin renginin değiştiği yayın sırasında gözlenen Burcu Esmersoy'un bu hali partneri Yekta Kopan'ın da dikkatini çekti.

Esmersoy'un hapşırmak üzere olduğunu farketen Yekta Kopan'ın "Sen hapşıracaksın, çok yaşa" sözü üzerine Burcu Esmersoy, "Hayır" diyerek üşüdüğünü söylemekten çekindi.

Esmersoy'un imdadına Günseli Kato yetişerek "Üşüyorsunuz" dedi. Partnerinin "Evet" yanıtını vermesi üzerine Yekta Kopan, "Üşüyor musun hakikaten?" diye sordu. "Hayır" diyerek Kopan'ın ceketini ilk anda çıkarmasına razı olmayan Burcu Esmersoy'a karşın "Yok olmaz öyle şey" diyen Yekta Kopan, ceketini çıkarıp partnerinin sırtına koydu.

Enerjisinin düştüğü gözlerden kaçmayan Burcu Esmersoy, ilaç istedi ve canlı yayında yaşanan bu durum için "Çok özür diliyorum gerçekten sizden" dedi. Yekta Kopan'ın "Öyle şey olur mu?" şeklinde partnerine sıcak tavırlarına karşılık Günseli Kato da "Estağfurullah" diyerek Esmersoy'u rahatlattı.

BURCU ÖYLE ÜŞÜMÜŞ Kİ...

Burcu Esmersoy, hem çok üşümüş hem de İstanbul'dan sıkılmış olacak ki, bir taraftan Yekta Kopan'ın ceketini giymeye çalışırken bir taraftan da Ayvalık'taki bir projesini anlatmakta olan Günseli Kato'ya "Sizinle turneye gelebilir miyim? Yardımcıya ihtiyacınız var mı?" diye sordu.

Son derece samimi bir üslupla sorulan bu soru karşısında gülümseyen Günseli Kato da "Tabi ki nereye istersiniz Göcek mi istiyorsunuz, Ayvalık mı? Hangisine?" diye sordu. Esmersoy'un yanıtı ise "Nereye isterseniz gelebilirim" oldu.

Bu arada Burcu Esmersoy, program sonuna kadar Yekta Kopan'ın ceketini üstünden çıkarmadı.
Vatan