Müge Anlı ile Pakize Suda"nın sundukları programa konuk olan 2 kadın beklenmeyen bir anda önce tartışmaya başladı. Daha sonra ayağa kalkan kadınlar birbirlerine vurmaya çalıştı. Mahalle kavgasına dönen tartışmada araya giren Müge Anlı ve Mehmet Coşkundeniz hafif şekilde yaralandı.

Kavgadaki taraflar ise, Kibariye"nin eşine özelliklikle kilo aldırarak askere gitmesini önlemeye çalıştığını iddia eden Ümmiye isimli şarkıcı ile Hüsnü Şenlendirici ile bir şeyler yaşadığını ve Deniz Seki"yi kendisiyle aldattığı iddiasında bulunan Şahmaral isimli bir şarkıcıydı.

Tartışma, Şahmaral"ın konuşması sırasında Ümmiye"nin "Siz evli değil misiniz?" sorusu üzerine başladı. Ardından olay "namuzsuz" sözü ile saç saça kavgaya döndü. O anlar canlı yayına böyle yansıdı;

KAVGA ETTİREN DİYALOGLAR

Şahmaral: Ben sana özel hayatımla ilgili açıklama yapmak zorunda değilim.Çok büyük bir terbiyesizlik yapıyorsun şu an. Haddini bil.
Ümmiye: Uçarım şimdi üstüne!

Şahmaral: Saldıracak yer mi arıyorsun sen!
Ümmiye: Sen saldırdın.

Müge Anlı: Burası evinizin salonu değil.
Şahmaral: Ne konuşuyorsun sen!
Ümmiye: Ay niçin böyle kadınları alıyorsunuz programa?
Şahmaral: Sen ne konuşuyorsun? Seninle muhatap olan var mı? Kimsin sen?

Ümmiye: Evli barklı kadınım diyorsun. Utanmıyor musun?
Şahmaral: Sen kendi reklamını yapıyorsun.
Ümmiye: Namussuz!

Bu sözden sonra Şahmaran mikrofonunu Ümmiye"ye attı, ancak mikrofon Müge Anlı"nın koluna geldi. Mehmet Coşkundeniz ise kavgayı ayırmaya çalışırken yüzünden küçük bir çizik aldı.

YUH YANİ!

Olayın ilginç tarafı ise Şahmaral"ın yaklaşık 5 dakika sonra Star TV"de yayınlanan "Orada Neler Oluyor?" programının canlı yayınına "Şok bir konuğumuz var" diyerek alınmasıydı. (Kaynak:televizyongazetesi)