Habertürk'te ekrana gelen "Burası Haftasonu" programına konuk olan Murat Boz, etek giymesinin ardından 'gay' olduğu yönünde çıkan söylemlere yanıt verdi.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan haberde; İskoç eteği giymesinden sonra, sırt dekolteli fotoğraf da çektiren Muraz Boz, "Yazın olurunda bir sırt dekoltesi bir erkeğe yakışabilir diye düşünüyorum" dedi.

İnsanlarda klasik bir huy olduğuna dikkat çeken Murat Boz, "Hemen cinselliğe yönlendirme gibi kötü bir huyları var. Maalesef bundan hiçbir zaman kurtulamadık. Zaten ben ilk çıktığım günden beri bir takım yakıştırmalar oluyor" diye konuştu.

Gay olmadığını ve Eliza isimli kız arkadaşı ile iyi bir ilişkilerinin bulunduğunu söyleyen Murat Boz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben zaten alışkınım böyle şeylere. Ben bozulmuyorum, gocunacak bir tarafı yok. Beni tanıyan zaten tanıyor. Bir şeyler açıklamak için çaba sarf etmiyorum, enerji de harcamıyorum. 'Yok hayır ben o değilim' falan, öyle bir şey yok. Sanki eşcinsellere cüzzamlı gibi yaklaşıyorlar. Sanki çok kötü bir şeymiş gibi."